Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Vil du gerne have tid til fællesskab og hyggelige arrangementer i din forening? Mød Anne – hun kan hjælpe jer på vej

Vil du gerne have tid til fællesskab og hyggelige arrangementer i din forening? Mød Anne – hun kan hjælpe jer på vej

7062 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Anne

Ejendomsadministrator Anne Wittrup Weesgaard er kommet tilbage fra barsel og står gerne på spring med personlig rådgivning og digitale løsninger til din forening/ejendom, så I får mere tid til fokus på fællesskab og hyggelige arrangementer.

Blandt kollegerne i Spar Nord Ejendomsadministration er Anne Wittrup Weesgaard kendt som en sand humørspreder, der også er klar til at stå på spring for sine kunder. Hun er opvokset og bor i Nørresundby og har derfor et stort kendskab og tilknytning til Nørresundby og Aalborg, hvor hun er ejendomsadministrator for en lang række kunder.

Anne har flere års erfaring inden for den finansielle verden både som ejendomsadministrator og bankrådgiver. Anne er drevet af den personlige relation samt de smarte digitale løsninger, som Spar Nord Ejendomsadministration kan tilbyde kunderne.

- I Spar Nord Ejendomsadministration adskiller vi os fra konkurrenterne, fordi vi både går meget op i den personlige relation men samtidig har fokus på smarte digitale løsninger for vores kunder. Det betyder, de altid kan sparre med os og samtidig har adgang til dokumenter, regnskabstal og meget mere lige ved hånden. På den måde bliver bestyrelsesarbejdet nemmere, og samarbejdet går op i en højere enhed, fortæller Anne Wittrup Weesgaard og fortsætter:

- Det betyder en stor del, at vi kan møde kunderne, hvor de er og samtidig hjælpe med at løfte den administrative del med lovgivningsmæssige tunge krav. På den måde kan kunderne koncentrere sig om fællesskabet i foreningen, hyggelige arrangementer og i stedet tænke langsigtet i forhold til fremtidige projekter.

Har I lyst til at høre mere om Anne eller en af vores andre kollegaer, som med godt humør let hjælper jer videre med effektiv og enkel ejendomsadministration?

Kontakt Spar Nord Ejendomsadministration og book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din forening eller ejendom. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
22. februar 2024