Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Lejekontrakt, fraflytning og indflytning... har du som investor styr på det hele?

Lejekontrakt, fraflytning og indflytning... har du som investor styr på det hele?

7063 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Nicklas

Siden 2018 har Nicklas Krantz Christensen været en del af Spar Nord Ejendomsadministration, hvor han tager sig godt af vores kunder med udlejningsejendomme. Nicklas har helt styr på håndtering af lejekontrakter, ind- og fraflytning og den daglige ejendomsadministration.

Spar Nord Ejendomsadministration rummer en bred vifte af kompetente administratorer, og Nicklas Krantz Christensen er en af dem. Han er blandt kolleger kendt for at være en dygtig ejendomsadministrator med særligt fokus på udlejningsejendomme men har også flair for IT, hvad angår systemer og optimering. Hver dag tager han sig af den daglige kontakt med sine kunders lejere og hjælper med de administrative opgaver, når en lejer enten flytter ind eller ud af kundens ejendom, så kunderne kan bruge tiden på alle sine andre opgaver i hverdagen.

Med flere års erfaring inden for ejendomsadministration har Nicklas erhvervet sig nogle værdifulde kompetencer, som han kombinerer med den nærværende rådgivning, der er en væsentlig grundsten hos Spar Nord Ejendomsadministration.

- Vi sætter en ære i at være nærværende og tilgængelige for vores kunder. Vores teams sikrer en stabil håndtering af kundernes portefølje og arbejdsopgaver, hvilket tydeligt afspejles ved ferie eller andet fravær, fortæller Nicklas Krantz Christensen og fortsætter:

- Jeg er meget glad for min arbejdsgang her, hvor jeg har nogle fantastiske kolleger og spændende kunder. For mig er det yderst inspirerende at have muligheden for at lære nyt og forbedre sig, så jeg har de bedst mulige forudsætninger for at hjælpe kunderne.

Skal Spar Nord Ejendomsadministration hjælpe dig med din udlejningsejendom med effektiv og enkel ejendomsadministration?

Book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din ejendom. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. marts 2024