Gå til hovedindhold

Strømlinet og professionel administration har skabt ro og orden

7101 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Kundetestimonial

Bestyrelsen hos ejerforeningen Glentevej 3-29 oplevede udfordringer med deres tidligere administrator og rettede henvendelse til Spar Nord Ejendomsadministration i 2021. En beslutning der sidenhen har skabt stor tilfredshed hos foreningen.

Ejerforeningen Glentevej 3-29 kontaktede i 2021 Spar Nord Ejendomsadministration vedrørende tilbud på administration af deres ejerforening. Bestyrelsesmedlemmerne, der på det tidspunkt var nyvalgte, oplevede, at deres tidligere administrator var svær at komme i kontakt med samt ikke kunne redegøre for nogle af de regninger, der blev betalt.

Efter skiftet til Spar Nord Ejendomsadministration blev der ryddet op i alle hængepartier, hvorved administrationen blev strømlinet. Hertil er foreningen blandt andet blevet introduceret til ProBo, et online kommunikationssystem og dokument arkiv, der har skabt orden og et administrativt overblik.

- På baggrund af de udfordringer vi oplevede med vores førhenværende administrator, havde vi et ønske om at få skabt struktur og orden i flere administrative aspekter. Dette har Spar Nord Ejendomsadministration i den grad bidraget med, hvor deres professionelle og kompetente tilgang har tilført stabilitet samt et værdifuldt overblik, fortæller Ingelise Svanborg, bestyrelsesformand for ejerforeningen Glentevej 3-29, og fortsætter:

- Efter skiftet har vi blandt andet fået et overblik over de økonomiske data, hvor bestyrelsen nu kan følge med i, hvad der kommer af regninger samt godkende eller afvise, før de bliver videresendt til administrationens ekspedition. Samtidig har de været behjælpelige med at udarbejde vores første regnskab samt at få os oprettet på MitID Erhverv.

Hos Spar Nord Ejendomsadministration er der ligeledes stor tilfredshed over forløbet med kunden. Ejendomsadministrator Marc Bergmann Rommerdahl glæder sig over resultatet og ser frem til at fortsætte samarbejdet:

- Vi er meget tilfredse med at kunne hjælpe Glentevej med deres administrative udfordringer og ser frem til at fortsætte som deres sparringspartner. Vi har blandt andet givet dem adgang til ProBo, hvor bestyrelse og beboere kan tilgå deres dokumenter. Dermed kan bestyrelsen godkende regninger og fremadrettet følge alle de økonomiske data løbende.

Fakta om Spar Nord Ejendomsadministration

Spar Nord Ejendomsadministration besidder en bred portefølje af kompetencer og servicetilbud. Med et stort kendskab til ejendomsadministration ved de, hvad der ofte er kompliceret og besværligt for dig, og hvordan mange elementer kan sættes i system, så tingene bliver langt nemmere og mere overkommelige. Med deres full-service administrationskoncept kan der tilbydes ydelser som:

  • Regnskab
  • Budget
  • Generalforsamling
  • Ekspedition af handler
  • Vand- og varmeregnskab
  • Daglig bogføring, betalinger, varslinger, rykkere med videre
  • Forsikringsordning
  • Digital ejendomskommunikation
  • Byggeteknisk rådgivning og vedligeholdelsesplaner

Kontakt for effektiv og enkel ejendomsadministration

Book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din forening eller ejendom. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
23. april 2024