Gå til hovedindhold

Ejerforeningen Lyngholmsvej: Et 35-årigt stærkt kundeforhold

6755 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Kundetestimonial

Spar Nord Ejendomsadministration og Ejerforeningen Lyngholmsvej har igennem 35 år haft et stærkt samarbejde, der har budt på kvalitetsbevidst service, administration og loyalitet.

Ejerforeningen Lyngholmsvej i Aalborg SV, som i alt består af 36 enheder, har været kunde hos Spar Nord Ejendomsadministration siden 1988. Samtidig er ejerforeningen også kunde i Spar Nord Bank, hvor de blandt har fået hjælp til et fælleslån. Et helhedsorienteret kundeforhold der ifølge ejerforeningen kan karakteriseres som yderst effektivt og professionelt.

- Vi har igennem mange år nydt stor glæde af Spar Nord Ejendomsadministrations fremragende service, der har skabt struktur og orden i alt lige fra regnskab og budget til generalforsamlinger. Ejendomsadministrator Bente Sørensen har altid været lydhør og fleksibel, hvad angår at tilbyde skræddersyede løsninger til vores forenings aktuelle behov og ønsker, fortæller Steen Lund Hansen, formand for Ejerforeningen Lyngholmsvej.

Et langt og loyalt kundeforhold med tilfredsstillende resultater. Spar Nord Ejendomsadministration ser glædeligt frem til at fortsætte det gode samarbejde med ejerforeningen.  

Fakta om Spar Nord Ejendomsadministration

Spar Nord Ejendomsadministration besidder en bred portefølje af kompetencer og servicetilbud. Med et stort kendskab til ejendomsadministration ved de, hvad der ofte er kompliceret og besværligt for dig, og hvordan mange elementer kan sættes i system, så tingene bliver langt nemmere og mere overkommelige. Med deres full-service administrationskoncept kan der tilbydes ydelser som:

  • Regnskab
  • Budget
  • Generalforsamling
  • Ekspedition af handler
  • Vand- og varmeregnskab
  • Daglig bogføring, betalinger, varslinger, rykkere med videre
  • Forsikringsordning
  • Digital ejendomskommunikation
  • Byggeteknisk rådgivning og vedligeholdelsesplaner

 

Kontakt for effektiv og enkel ejendomsadministration

Book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din forening eller ejendom. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
5. december 2023