200 år som hele byens bank

Gennem 200 år har vi drevet bank – det er ikke så lidt endda. Den erfaring og indsigt, vi har opnået siden bankens begyndelse, har givet os en unik position. Først og fremmest som en af landets største banker, men i særdeleshed også som en bank, der tror på de byer, vi er en del af.

Og uanset om du møder os i Hirtshals, Holstebro, Hørsholm eller en af vores 57 andre lokale banker, møder vi dig i øjenhøjde og leverer bankrådgivning fra allerøverste hylde.

Om Spar Nord Undersider Danmarkskort

Nogle ser provins. Vi ser potentiale

Vi er tæt på dig og din økonomi – uanset hvor i landet du befinder dig, for selvom vi er Danmarks 5. største bank, mener vi stadig, at alle fortjener en personlig og lokal bank. En bank, der ved lidt om, hvad der rør sig i byen, hvordan huspriserne udvikler sig i området, og hvordan det lokale fodboldhold klarer sig.

Vi ser potentialet i det lokale, og derfor er vi tæt på i hele landet.

VB Piger Lokal Stoette 1600X1200

Vi støtter lokalt

Uden et spirende og bæredygtigt lokalsamfund er der ingen by og dermed ingen bank. Derfor støtter vi i tæt samarbejde med Spar Nord Fonden lokale fællesskaber, foreninger, ildsjæle og initiativer gennem sponsorater og donationer. Med andre ord: vi støtter dem, der giver liv til byen.

Det Lokale Løfte

I Spar Nord lever vi af vores medarbejderes stærke relationer til byens borgere, erhvervsliv og kultur- og foreningsliv. Vi engagerer os, og derfor har alle medarbejdere i Spar Nord mulighed for at uddele sponsorater og donationer der, hvor de selv er aktive, og til formål, som de selv brænder for.

200 Års Erfaring

En kompetent bank

Vi har 200 års erfaring i at drive bank.
Det gør os til en stabil og pålidelig samarbejdspartner med en unik indsigt og ekspertise i den finansielle sektor.

Spar Nord er udpeget som SIFI-institut.
Finanstilsynet har udpeget Spar Nord som et systemisk vigtigt finansielt institut, hvilket øger bankens stabilitet og minimerer de økonomiske risici for vores kunder.

Vi træffer beslutninger lokalt.
Med lokale beslutningskompetencer kan vi reagere hurtigt på vores kunders behov og skabe attraktive arbejdspladser, så vi tiltrækker de allerbedste rådgivere.

Vi er lokale med et stort bagland af specialister i ryggen.
Vi er tæt på vores kunder, men giver også adgang til specialiserede ressourcer og kvalificerede eksperter, der står klar til at varetage vores kunders behov.

ESG 1600X1200

ESG i Spar Nord

I Spar Nord ønsker vi at være en ordentlig bank både indadtil og udadtil. Vi passer godt på vores medarbejdere og tager vores samfundsansvar alvorligt. Derfor har vi forpligtet os til at indføre en ansvarlig og bæredygtig praksis på tværs af alle forretningsområder samt over for vores medarbejdere, kunder og omverden.