Gå til hovedindhold

Irene har holdt hånden under Nørresundby i 40 år

7061 Ejendomsadministration · Nyhedsrummet · Irene

Den 13. januar 2024 kan Irene Tilm Nielsen fejre et flot 40-års jubilæum som ansat i Spar Nord, herunder Spar Nord Ejendomsadministration. Her har hun blandt andet gennem 18 år været en værdifuld ejendomsadministrator for flere forskellige kunder blandt andet i Nørresundby.

Irene Tilm Nielsen har gennem 40 år bidraget med kompetent og alsidig rådgivning for kunder i og omkring Nørresundby. Siden 2006 har hun som ansat hos Spar Nord Ejendomsadministration ydet kvalitetsbevidst ejendomsadministration for en lang række ejendomme beliggende i Nørresundby.

Irene er en særdeles værdsat medarbejder, der beskrives af kolleger som værende dygtig, altid smilende og ekstremt god til at huske tal og fødselsdage. Med et flot 40-års jubilæum i banken ser Irene frem mod at fortsætte den positive udvikling i Spar Nord Ejendomsadministration.

- Det har været en meget spændende og lærerig rejse, og jeg er yderst tilfreds med min plads her hos Spar Nord Ejendomsadministration, hvor der er højt til loftet og plads til flere synspunkter. Jeg glæder mig til at fortsætte den positive udvikling, hvor jeg i samarbejde med mine dygtige kolleger vil gøre mit bedste for at løse kundernes problemer gennem nærværende, ambitiøs og ordentlig rådgivning, fortæller Irene Tilm Nielsen og fortsætter:

- Vi skal fortsætte med at udvise højt humør og stor faglighed i vores arbejde, hvor kunderne blandt andet får en fast ejendomsadministrator samt konkurrencedygtige priser. Vi har en bred vifte af gode kolleger, der skaber rammerne for en særdeles god arbejdsplads samt en velrenommeret ejendomsadministrator, og det er jeg stolt over at være en del af.

Skal Spar Nord Ejendomsadministration hjælpe din forening eller ejendom med effektiv og enkel ejendomsadministration?

Book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din forening eller ejendom. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
12. januar 2024