Gå til hovedindhold

Førstehjælpskursus bød på højt humør og værdifuld læring

6805 SN · Nyhedsrummet · Førstehjælpskursus

Spar Nord Ejendomsadministration har netop gennemført to førstehjælpskursusdage, hvor der var smil på læben og mange deltagere, som var friske på at kaste sig ud i førstehjælp med praktiske øvelser.

Efter få dage var begge gratis kurser i samarbejde med Falck med livreddende førstehjælp fuldt booket. Med kyndig vejledning fik en lang række af Spar Nord Ejendomsadministrations kunder oplæring i førstehjælp, hvor deltagerne blandt andet lærte at håndtere panik i krisesituationer, hjerte-lunge redning og kunstigt åndedræt.

Humøret var højt og alle deltagere bidrog aktivt med gode spørgsmål og deltagelse i øvelserne, så alle kunne få mest muligt ud af de to kursusgange.

I Spar Nord Ejendomsadministration synes vi, at det er vigtigt, at vi kan hjælpe hinanden, hvis uheldet er ude – både på arbejdspladsen og hjemme hos os selv.

Fakta om Spar Nord Ejendomsadministration

Spar Nord Ejendomsadministration besidder en bred portefølje af kompetencer og servicetilbud. Med et stort kendskab til ejendomsadministration ved de, hvad der ofte er kompliceret og besværligt for dig, og hvordan mange elementer kan sættes i system, så tingene bliver langt nemmere og mere overkommelige.

Kontakt for effektiv og enkel ejendomsadministration

Book et indledende og uforpligtende møde med udviklingschef Lone Kragelund, hvor I kan drøfte den bedste løsning for din forening eller ejendom. Hun kan kontaktes på telefon 9616 1889 eller mail lkl@sparnord.dk.

Publiceret d.
23. november 2023