Gå til hovedindhold

Spar Nord Silkeborg hyldet som Årets Outdoor Virksomhed ved Drewsen Award

6887 Silkeborg · Nyhedsrummet · Outdoor Virksomhed

Spar Nord Silkeborg blev torsdag 9. november den første virksomhed nogensinde til at vinde prisen som Årets Outdoor Virksomhed ved Drewsen Award i Silkeborg. En pris skabt af Silkeborg Business og uddelt i samarbejde med Outdoor Institute.

Med en række lokale initiativer, der fremmer aktiv livsstil og fællesskab, har Spar Nord Silkeborg vist vejen inden for virksomheders engagement i udendørsaktiviteter. Dette blev understreget, da hele byens bank modtog prisen som Årets Outdoor Virksomhed.

Blandt de afgørende tiltag, der bragte Spar Nord Silkeborg til toppen af denne pris, er blandt andet deres walk and talk-arrangement, løbeklub i afdelingen og hovedsponsorat for Almindsø-stafetten. Direktør Asger Dissing Munk udtrykker sin begejstring for bankens engagement for medarbejdere såvel som borgere i Silkeborgs blomstrende lokalsamfund:

- Vi er taknemmelige for denne flotte pris, der fokuserer på medarbejdertrivsel, fællesskab og sunde aktiviteter i vores lokalområde. Som lokalbank er vi fast besluttet på at skabe tiltag og relationer til lokalsamfundet, hvor både borgere og medarbejdere har mulighed for at deltage aktivt i velgørenhed og udendørs fællesskabsaktiviteter. Vi ser frem til det nye år, hvor vi vil fortsætte denne indsats.

I samarbejde mellem Silkeborg Business og Outdoor Institute uddeles Outdoor-prisen til en virksomhed i Silkeborg-området, der har brugt naturen som ressource til gavn for udviklingen af egen organisation – med fokus på trivsel hos medarbejdere, fastholdelse og rekruttering af medarbejdere og etablering af faglige og sociale aktiviteter i uderummet.

Publiceret d.
7. december 2023