Gå til hovedindhold

Donation til Søhøjlandet Rundt

Spar Nord Fonden har doneret 15.000 kroner til folkecykelløbet Søhøjlandet Rundt i Silkeborg. Donationen skal gå til afholdelse af det 4 dage lange cykelløb, der er spækket med motion og gode oplevelser.

6048 Silkeborg · Nyhedsrummet · Folkecykelløbet

Folkecykelløbet Søhøjlandet Rundt er et folkeligt motionscykelløb, der spænder over 4 etaper rundt i flotte naturomgivelser i Silkeborg og omegn. Til stor glæde for arrangørerne har Spar Nord Fonden indvilliget i at donere 15.000 kroner, der skal bidrage til afholdelsen af cykelløbet.

- Vi er glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne give en hjælpende hånd til det begivenhedsrige folkecykelløb i Silkeborg. Det er tiltag som disse, der tilbyder borgere i og omkring lokalsamfundet gode oplevelser fyldt med motion, fællesskab og smuk natur, fortæller Asger Dissing Munk, afdelingsdirektør for Spar Nord Silkeborg, og fortsætter:

- Som lokalbank er vi stolte over at kunne støtte så bredt og til så forskellige arrangementer i og omkring Silkeborg. Et stærkt foreningsliv skaber mere fællesskab og velvære for borgerne – både fysisk og mentalt. Det er Søhøjlandet Rundt et glimrende eksempel på, hvor flere foreninger i samarbejde har stablet et begivenhedsrigt arrangement på benene. Og det er vi glade for at støtte op om.

De deltagende cyklister skal igennem fire etaper på hver 40 kilometer, som bringer dem rundt i den flotte Outdoorhovedstad. Her kommer de blandt andet forbi lokale attraktioner og historiske perler som Bøllingsø Bryghus, Søhøjlandets Golf Restaurant, Svostrup Kro og Den Genfundne Bro.

Folkecykelløbet finder sted i dagene fra d. 13.-16. august 2023.

Publiceret d.
4. maj 2023