Gå til hovedindhold

Spar Nord Silkeborg fejrer et begivenhedsrigt 2023

7203 Silkeborg · Nyhedsrummet · Reception

Der var meget at fejre fra året 2023 hos Spar Nord Silkeborg, da der fredag d. 26. januar blev afholdt reception i bankens lokaler.

Der var festlig stemning da cirka 160 gæster, herunder venner af huset, familie, kolleger og netværk, var samlet i Hele Silkeborgs Banks lokaler på Borgergade 36 til en fejring af året, der gik.

Spar Nord Silkeborg kunne i dejligt selskab se tilbage på et begivenhedsrigt år, der blandt andet har budt på bankens etablering som selvstændigt bankområde, etableringen af en stærk erhvervsafdeling og ansættelsen af en ny privatkundechef.

- Jeg synes det var et meget vellykket arrangement. Der var sørget for god forplejning i form af pølsevogn, isboks, fadøl og vinbar fra lokale leverandører og kunder. Den lokale DJ sørgede for at bidrage til den gode stemning, og snakken gik på kryds og tværs, udtaler Asger Munk, direktør i Spar Nord Silkeborg, og fortsætter:

- Vi er en uformel bank, der møder kunderne i øjenhøjde, og jeg er sikker på, at alle deltagerne på dagen oplevede den gode stemning og humøret, som er kendetegnet for vores hverdag i banken. Det tror jeg også var en afgørende faktor for, at folk blev hængende en time mere, end de egentlig havde planlagt.

Hele holdet i Spar Nord Silkeborg vil gerne sende en stor tak til alle deltagende gæster for en vellykket reception samt alle dem, der har været involveret i et begivenhedsrigt 2023. Vi ser frem til at fortsætte rejsen sammen med eksisterende og nye kunder.

Publiceret d.
30. januar 2024