Gå til hovedindhold

50.000 kr. til større social trivsel

7140 Silkeborg · Nyhedsrummet · Husrum · Fonden

Spar Nord Silkeborg har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilget en donation på 50.000 kroner til foreningen HUSRUM i Silkeborg. Donationen skal understøtte foreningens gode og primært frivillige indsats for unge menneskers trivsel.

Med tilbud som sociale arrangementer, samtalegrupper og en venskabsordning skaber HUSRUM nogle åbne rammer for ensomme unge mennesker i lokalområdet. De tilbudte aktiviteter drives primært af frivillige kræfter, og det var derfor til stor begejstring, da Asger Dissing Munk, direktør for Spar Nord Silkeborg, kunne overrække en donation på 50.000 kroner til foreningen på vegne af Spar Nord Fonden.

- Vi er meget glade for den økonomiske opbakning, som Spar Nord Silkeborg og Spar Nord Fonden har doneret til os. Med støtten kan vi for alvor løfte vores aktive indsats for de unge menneskers ve og vel. Det gør mig utroligt glad, når de unge fortæller, at de føler sig inkluderet og godt tilpas via de tilbud og arrangementer de deltager i hos os, fortæller Kristine Frandsen, frivilligkoordinator hos HUSRUM Silkeborg.

Der var ikke kun smil på læben hos de ansvarlige fra HUSRUM. Direktør Asger Dissing Munk er ligeledes begejstret for Spar Nord Silkeborgs involvering i det gode formål. Han fortæller således:

- De unge menneskers trivsel er et særdeles vigtigt punkt på den sociale dagsorden. Vi er derfor stolte over, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte op om HUSRUM og deres flotte indsats for de unge i og omkring lokalområdet her i Silkeborg.

HUSRUM Silkeborg er en forening, der aktivt søger at skabe positive og rummelige fællesskaber for ensomme unge mennesker i alderen 16-30 år. Foreningens mål er, at ingen unge skal føle sig ensomme, og der arbejdes for at tilbyde gode sociale oplevelser og nye venskaber.

HUSRUM har været fundament for mange gode venskaber, og kan kontaktes via deres hjemmeside: https://www.husrum.dk/kontakt-og-faq/

Publiceret d.
16. januar 2024