Gå til hovedindhold

Full-service erhvervsbank

Et stærkt erhvervsliv fortjener en stærk erhvervsbank. Derfor er vi ekstra stolte af, at vi i Spar Nord Silkeborg kan tilbyde det lokale erhvervsliv en full-service erhvervsbank.

6858 Silkeborg · Nyhedsrummet · Erhvervsteam

Hos Spar Nord Silkeborg går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores rådgivning. Et stærkt rådgiverteam og et bagland af branchens skarpeste specialister står klar til at hjælpe det lokale erhvervsliv til at nå nye højder med deres forretning.

Vi er klædt på til at give dig og din virksomhed en kompetent sparring og finansiel rådgivning, uanset hvilken fase din virksomhed befinder sig i - og uagtet hvilke markeder du opererer på. Vores erfarne rådgiverteam består på nuværende tidspunkt af Erhvervskundechef Mikkel Severin Bentsen, Totalrådgiver Morten Hvam, Totalrådgiver Rasmus Bering Sørensen, Kundechef Christian Karlskov Simonsen og Kundechef Peter Ugilt, som samlet kan byde ind med næsten 60 års rådgivererfaring fra den finansielle branche.

I Spar Nord Silkeborg er grundig og kompetent rådgivning en selvfølge, og det lokale erhvervsliv er i trygge hænder hos os – uanset virksomhedens størrelse og kompleksitet. Vi kan løbende trække på bankens korps af specialister i hovedsædet til de mere komplekse forretninger som udlandshandel eller afdækning af rente- og valutarisiko.

En stor bank med stærk lokal forankring

- Vi kan trygt sige, at vi kommer med det bedste fra to verdener – den stærke lokale tilstedeværelse med rådgivning og beslutningskraft i øjenhøjde, samtidig med at vi kan supplere med kompetencerne fra vores store muskel i form af Spar Nord-baglandet, udtaler Direktør i Spar Nord Silkeborg, Asger Dissing Munk

Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig og din virksomhed som full-service erhvervsbank, eller ønsker du en second opinion på dine nuværende bankforretninger, så stiller vi gerne op til et møde.

Kontaktoplysninger:

Mikkel Severin Bentsen , Erhvervskundechef, telefon 72 25 00 07 og mbt@sparnord.dk
Morten Hvam, Totalrådgiver, telefon 72 25 00 21 og mhv@sparnord.dk
Rasmus Bering Sørensen, Totalrådgiver, telefon 72 25 00 25 og rbs@sparnord.dk 
Christian Karlskov Simonsen, Kundechef, telefon 96 34 40 87 og csi@sparnord.dk
Peter Ugilt, Kundechef, telefon 96 16 21 12 og pug@sparnord.dk

Publiceret d.
16. november 2023