Gå til hovedindhold

Ny privatkundechef med store ambitioner for Spar Nord Silkeborg

7002 Silkeborg · Nyhedsrummet · Ny Direktør

Lokalkendte Morten Douglas Andersen er primo december 2023 blevet udnævnt som privatkundechef for Spar Nord Silkeborg.

36-årige Morten Douglas Andersen er fremover at finde i Spar Nord Silkeborg, hvor han siden den 1. december har haft titlen som privatkundechef. Med sig har han over 10 års solid erfaring inden for den finansielle verden, som blandt andet privatkundedirektør for Handelsbanken i Silkeborg og Ry.

Ud over sin store, erhvervsmæssige erfaring er Morten Douglas Andersen også engageret i det lokale foreningsliv. Ved siden af sit arbejde er han nemlig håndboldtræner i Virklund, hvor han også bor med sin familie. Når han ikke er at finde på jobbet eller i håndboldhallen, bruger han gerne sin tid på at spille padel, fodbold eller løbetræning i det fri.

Det er således et kendt ansigt med en solid faglig baggrund, der fremover skal være med til at udvikle Spar Nord Silkeborgs privatkundeteam, der de seneste år har været på en spændende vækstrejse.

- Jeg har set frem til mit skifte til Spar Nord Silkeborg. Det betyder meget for mig at kunne engagere mig i lokal tilstedeværelse samt blive en del af en mindre og mere dynamisk bank med fokus på de værdifulde kunderelationer, fortæller Morten Douglas Andersen om skiftet til Spar Nord.

Særligt vil Morten som ny privatkundechef fokusere på at udvide Spar Nord Silkeborgs markedsandel med et stort fokus på kundeværdi og –oplevelser. Derudover ser han frem til at blive kendt med sine nye kolleger i afdelingen.

Du kan fremover finde Morten i lokalerne på Borgergade i Silkeborg på tlf. 72 25 00 08 eller på e-mail mdoa@sparnord.dk

Publiceret d.
14. december 2023