Gå til hovedindhold

Erhvervskundechef: ”Det er vigtigt, at vi anerkender de lokale virksomheder”

4785 Nykobing · Nyhedsrummet · Den Gyldne Osters

Mors besidder utroligt mange lokale virksomheder, der dagligt bidrager til et spirende erhvervsliv. Et erhvervsliv som den lokale Spar Nord er stolt af at kunne støtte op omkring.

Den lokale virksomhed, Reron A/S, er for nyligt blevet hyldet for deres særlige indsats for erhvervslivet på Mors. Virksomheden beskæftiger sig med nedgravning af fiber- og lysleder kabler.

Derudover har virksomheden stillet deres egen erfaring til rådighed for andre virksomhedsejere, for at hjælpe dem med at udvikle deres virksomhed. På baggrund af det store arbejde har Reron A/S modtaget den prestigefyldte pris, Den Gyldne Østers. Dette er dog ikke den eneste pris, som den lokale virksomhed har fået. Reron A/S er nemlig blevet kåret som Succesvirksomhed tre år i træk.  

For direktøren i Reron A/S, René Lynggaard, skyldtes den store succes blandt andet at de har formået at skabe sig et ry, som en virksomhed der leverer høj kvalitet til den aftalte deadline.

- Vi er utroligt stolte af at blive anerkendt for vores arbejde. Vi har indført digitalisering på tværs af hele organisationen, som betyder at hver medarbejder slipper for størstedelen af papirarbejdet, og dermed får tid til andre arbejdsopgaver. Dette har medført en masse erfaringer, som vi glædeligt deler ud af, fortæller René Lynggaard.

Ifølge erhvervskundechef i Spar Nord Nykøbing Mors og Skive, Per Bang Ryberg, besidder Mors en masse virksomheder, som dagligt arbejder hårdt for at erhvervsfremme området, herunder Reron A/S.

- Det betyder meget for os at kunne støtte op omkring en virksomhed, som gør meget for det lokale erhvervsliv på Mors. Derfor er det også vigtigt, at vi som lokal bank formår at støtte op omkring vores virksomheder i deres behov og drømme for fremtiden, fortæller Per Bang Ryberg og afslutter:

- Vi vil derfor gerne ønske Reron A/S stort tillykke med den flotte anerkendelse. Vi ser frem til at fortsætte det gode samarbejde.

Publiceret d.
7. juni 2022