Gå til hovedindhold

Spar Nord Herlev opruster med erfaren kunderådgiver

4521 · Herlev · Nyhedsrummet · Navnenyt · Sine

Fremover kan kunder i Spar Nord Herlev glæde sig til at få rådgivning af Sine Æbeløe-Knudsen (50), der fra den 1. april er tiltrådt stillingen som kunderådgiver.

Sine Æbeløe-Knudsen er tiltrådt stillingen som kunderådgiver i Spar Nord Herlev, hvor hun fremover skal medvirke til at styrke rådgivningen af bankens privatkunder i og omkring Herlev.

Med sig har hun 30 års erfaring fra den finansielle verden og kommer senest fra en stilling som rådgiver i Jyske Bank Lyngby. Gennem sine mange år i den finansielle verden har Sine erfaring med rådgivning af privatkunder samt Private Banking-kunder. Sine er derfor en erfaren og kompetent profil til holdet i Spar Nord Herlev.

- Jeg ser frem til at blive en del af en bank med stort lokalt engagement, hvor den personlige rådgivning og varige relationer vægtes højt, fortæller Sine Æbeløe-Knudsen og fortsætter:

- For mig handler jobbet i høj grad om at møde mine kunder i øjenhøjde og sikre dem den bedste rådgivning, så vi sammen kan finde gode økonomiske løsninger, som passer ind i deres hverdag.

Privat bor Sine i Hareskov By med hendes mand og deres to døtre. Når fritiden ikke bliver brugt på familie og venner, nyder Sine at bruge tiden på rejser og gåture i Hareskoven.

Sine Æbeløe-Knudsen er tiltrådt stillingen som kunderådgiver i Spar Nord Herlev pr. 1. april 2022. Hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende privatkunder. Hun kan kontaktes på sine@sparnord.dk eller 96 16 22 55.

Publiceret d.
26. april 2022