Gå til hovedindhold

Sponsoraftale forlænges med Herlev IF

Spar Nord Herlev har forlænget det gode samarbejde med fodboldklubben Herlev IF.

6009 Herlev · Nyhedsrummet · HI Fodbold

Sølvsponsoratet der blev indgået i 2021 mellem Spar Nord Herlev og Herlev IF er til stor glæde for begge parter blevet forlænget. Resultatet heraf munder ud i et fortsat samarbejde, hvor Hele Byens Bank vil være synlig sponsor for Herlev IF.

- I Herlev IF er vi meget stolte over at kunne indgå gode samarbejdsaftaler med andre virksomheder og foreninger, der gør en forskel for lokalsamfundet. Specielt vores samarbejde med Spar Nord Herlev har været toneangivende for den positive udvikling i klubben. Vi er derfor meget glade for, at det gode samspil fremover fortsætter både på og uden for banen, fortæller Tim Hansen, formand for Herlev IF.

- Som lokalbank vægter vi det lokale foreningsliv højt, da det bidrager med stærke værdier og betydningsfulde tiltag for borgere i og omkring lokalsamfundet. Det kommer i høj grad til udtryk gennem vores samarbejde med Herlev IF, der tilbyder de mange medlemmer og lokale ildsjæle en bred vifte af fællesskab og livsglæde. Derfor er vi meget glade for at forlænge det gode samarbejde med klubben, som ligeledes fylder 100 år i 2023 – stort tillykke med det flotte jubilæum, fortæller Lars Albretsen, afdelingsdirektør for Spar Nord Herlev.

Herlev IF’s vision er at skabe en bæredygtig bredde fodboldklub med plads til elite og stærke forbindelser til lokalsamfundet og områdets erhvervsdrivende. Klubben lever og ånder for at skabe gode oplevelser for alle og udvikle store talenter til danske og internationale klub- og landsholdsfodbold, som er forbilleder for områdets drenge og piger.

Klubben blev stiftet den 12. maj 1923 og er en underafdeling af Herlev Idrætsforening, som siden 1949 har været paraplyorganisation for næsten samtlige specialidrætsklubber i Herlev Kommune. Foreningen rummer mere end 9.000 medlemmer fordelt på 25 idrætsforeninger, og er dermed den største forening i hele kommunen.

Publiceret d.
4. maj 2023