Gå til hovedindhold

B73 kan fortsat løbe på banen med Spar Nord som sponsor

Nyhedsrum 1470X830 (2)

Spar Nord Herlev og fodboldklubben B73 har forlænget et velfungerende samarbejde, der betyder, at banken fortsat vil være synlig sponsor.

Med sæsonens opstart efter en længerevarende vinterpause kan den lokale fodboldklub B73 glædeligt offentliggøre, at de kommende turneringskampe igen bliver fløjtet i gang med Spar Nord Herlev som sponsor.

- Vi er meget tilfredse med at kunne fortsætte det stærke samarbejde med Spar Nord Herlev, der sammen med andre sponsorer har været en vigtig medspiller i klubbens udvikling. Vi har et veldefineret værdisæt, hvor vi værner meget om respekt, ansvarsbevidsthed, lighed, engagement og et stærkt socialt fællesskab. I samarbejde med vores sponsorer ser vi frem til at fortsætte den spændende rejse, fortæller Frank Meinertz, medlem af Event & Marketingudvalget i B73.

Der var ligeledes stor optimisme hos Spar Nord Herlev efter forlængelsen af sponsoraftalen. Lars B. Albretsen, afdelingsdirektør for Spar Nord Herlev, udtaler således:

- Det betyder meget for os, at vi kan forlænge vores samarbejdsaftaler med lokale klubber, der bidrager til det blomstrende foreningsliv i vores lokalområde. Det er således en fornøjelse at kunne forlænge et stærkt samarbejde med B73, der har gennemgået en flot udvikling.

B73 rummer mere end 1.000 medlemmer. Klubbens bedste herrehold spiller i Serie 2, og kvindeholdet spiller i Kvinde Sjællandsserien.

Publiceret d.
22. februar 2024