Gå til hovedindhold

Det gode samarbejde med Herlev IF fortsætter

7202 Herlev · Nyhedsrummet · HI Fodbold

Spar Nord Herlev og den traditionsrige fodboldklub Herlev IF har forlænget deres samarbejdsaftale. Dermed fortsætter Hele Herlevs Bank som synlig sponsor.

Fodboldsæsonens vinterpause er ved at lakke mod enden, og de spændende turneringskampe fløjtes snart i gang igen. Den traditionsrige fodboldklub Herlev IF ser frem mod opstarten, som igen bliver med Spar Nord Herlev som sponsor.

Til stor glæde for Hele Herlevs Bank samt Herlev IF kan det offentliggøres, at en veletableret samarbejdsaftale netop er blevet forlænget yderligere. Lars B. Albretsen, afdelingsdirektør i Spar Nord Herlev, glæder sig over forlængelsen og udtaler således:

- Det er en stor glæde for os, når vi kan indgå i det lokale foreningsliv og være en del af initiativer, der gør en forskel for borgerne i lokalsamfundet. Herlev IF skaber nogle gode rammer for fællesskab og fysisk aktivitet, og vi er meget glade for at kunne fortsætte det gode samarbejde med klubben.

Der var ligeledes brede smil i Herlev IF, og formand Tim Hansen ser frem til at fortsætte et godt samarbejde med Spar Nord. Han udtaler:

- Vi er meget glade for forlængelsen af sponsoraftalen med Spar Nord Herlev. Det har været et særdeles velfungerende samarbejde, og vi ser frem til fortsat at have banken med som støtte, når sæsonen for alvor bliver sparket i gang igen.

Herlev IF er en underafdeling af Herlev Idrætsforening og rummer mere end 9.000 medlemmer fordelt på 25 idrætsforeninger, hvilket gør den til kommunens største forening.

Publiceret d.
27. februar 2024