Gå til hovedindhold

Spar Nord Herlev forlænger hovedsponsorat med Herlev Eagles

Spar Nord Herlev og Herlev Eagles indgik for tre år siden et samarbejde i form af en hovedsponsoraftale. Et samarbejde der de seneste år har budt på flotte resultater både på og uden for isen. Til stor glæde for begge parter forlænges det gode samarbejde med endnu et år.

6212 Herlev · Nyhedsrummet · Herlev Eagles · Sponsorat

Den lokale ishockeyklub Herlev Eagles har de seneste sæsoner i Metalligaen skøjtet rundt med Spar Nords logo på trøjen. Resultatet heraf har været mere end godkendt, hvorfor både Spar Nord Herlev og Herlev Eagles glædeligt har valgt at forlænge det gode samarbejde med endnu et år.

Lars Skjøth, direktør for Herlev Eagles, ser frem til at fortsætte hovedsponsoraftalen og den positive udvikling i den lokale ishockeyklub. Han fortæller således:

- At forlænge vores hovedsponsoraftale med Spar Nord Herlev er et udtryk for vores gensidige tillid og engagement. Det gode samarbejde har været afgørende for vores udvikling, hvor Spar Nord har vist en stærk forpligtelse over for vores klub og lokalsamfundet. Vi er taknemmelige for deres støtte og ser frem til at bygge videre på denne succes det kommende år.

Der kan ligeledes spores god stemning hos Spar Nord Herlev, hvor man glæder sig over forlængelsen og fremtiden for det velfungerende samarbejde. Afdelingsdirektør Lars B. Albretsen udtaler:

- Vi er meget stolte over at forlænge vores partnerskab med Herlev Eagles. Forlængelsen er et klart udtryk for vores tro på klubbens potentiale og betydningen af vores samarbejde. Vores fælles engagement i lokalsamfundet og ishockeysporten har skabt en stærk alliance, og vi ser frem til at bygge videre på dette fundament og skabe endnu større succeser sammen.

Den nye sæson i Metalligaen starter for Herlev Eagles fredag d. 1. september kl. 18.00, hvor de på hjemmebane tager imod Odense Bulldogs.

Publiceret d.
22. august 2023