Gå til hovedindhold

Spar Nord Herlev forlænger sponsoraftale med B1973, Herlev

Sponsoraftalen mellem Spar Nord Herlev og Boldklubben af 1973, Herlev er blevet forlænget. Det betyder, at klubben fortsat vil blive repræsenteret af Spar Nord, herunder med bankens logo på en af førsteholdets kamptrøjer.

5699 Herlev · Nyhedsrummet · B73 · Sponsorat

Der blev i marts 2021 indgået en sponsoraftale mellem Spar Nord Herlev og fodboldklubben B1973, Herlev. Aftalen blev etableret med et ønske om at støtte klubbens gode fundament og fortsatte udvikling. Samarbejdet har vist sig at være en succes, og begge parter er derfor glade for at kunne forlænge sponsoratet.

- Forlængelse af samarbejdet med Spar Nord Herlev lå lige til højrebenet, og vi er meget glade for fortsat at kunne repræsentere banken på og uden for banen. Med støtte fra sponsorer, som Spar Nord, kan vores klub fortsætte den positive udvikling og tilbyde medlemmer samt frivillige sportslige oplevelser med fokus på fællesskab, fortæller Frank Meinertz, medlem af Event & Marketingudvalget i B1973, Herlev.

- Vi er meget glade for at forlænge samarbejdet med B1973, Herlev, der sammen med de frivillige ildsjæle har skabt et solidt fundament for klubbens mange medlemmer. Det lokale foreningsliv spiller en central rolle for borgerne i og omkring Herlev Kommune, og som en aktiv lokalbank sætter vi en ære i at støtte op om sådanne tiltag, fortæller Lars Albretsen, afdelingsdirektør for Spar Nord Herlev.

Spar Nord vil således fortsat være synlig sponsor af B1973, Herlev. Bankens logo vil fortsat pryde en af førsteholdets lyseblå spillertøj, ligesom det vil fremgå på LED-skærmen ved parkeringspladsen, ved Dybet ved alle lørdagsbold-, pokal- og slutspilskampe og på hjemmesiden b1973.dk.

B1973, Herlev rummer mere end 1.000 medlemmer. Klubbens bedste herrehold spiller i Serie 2, og kvindeholdet spiller i Kvinde Sjællandsserien.

Publiceret d.
9. februar 2023