Gå til hovedindhold

Økonomisk støtte til etablering af aktivitetsområde i Sjølund

6646 Kolding · Nyhedsrummet · Lokal

Spar Nord Kolding har, på vegne af Spar Nord Fonden, bevilliget en donation på 26.000 kroner til etablering af et aktivitetscenter på Sjølund-Hejls Skole.

Torsdag d. 21. september kunne Sjølund-Hejls Skole invitere til indvielsen af det nye aktivitetscenter, som næsten er i mål efter flere års arbejde med at udvikle og realisere det fælles projekt med et nyt stort lege-, opholds- og aktivitetsområde.

Lokale kræfter og skolen har på flotteste vis indsamlet i alt 1.052.000 kroner til projektet, herunder et økonomisk skulderklap på 26.000 kroner fra Spar Nord Fonden. Med det flotte samlede beløb kan skolens elever snart nyde et topmoderne aktivitetsområde med blandt andet legeborg, dobbelt svævebane, netkarrusel og fitnessområde.

- Som lokalbank er vi glade for, på vegne af Spar Nord Fonden, at kunne støtte op om kultur- og foreningsliv samt skolerne i vores lokalsamfund. Med et nyetableret aktivitetsområde på Sjølund-Hejls Skole kan de mange unge elever nyde deres velfortjente frikvarter med en masse sjove aktiviteter, fortæller Steffen Poulsen, souschef i Spar Nord Kolding.

Skolen er beliggende i Sjølund ved foden af Skamlingsbanken, og den rummer elever fra 0.-6. klasse.

Publiceret d.
6. oktober 2023