Gå til hovedindhold
  • Nyhederarrow-right-1
  • Lokalkendt profil tiltræder som afdelingsdirektør for privat i Spar Nord Kolding

Lokalkendt profil tiltræder som afdelingsdirektør for privat i Spar Nord Kolding

Nyhedsrum 1470X830

Steffen Poulsen (42) er tiltrådt som ny afdelingsdirektør i Spar Nord Koldings privatafdeling. Her skal han fremover medvirke til at styrke bankens markedsposition i det sydjyske og sikre de rette rammer for rådgivningen af kunderne.

Spar Nord Kolding har styrket deres privatafdeling med erhvervelsen af Steffen Poulsen, der som ny afdelingsdirektør fremover skal lede et stærkt team af rådgivere, som skal sikre rådgivning og kundeoplevelser i særklasse.

Med 21 års erfaring inden for den finansielle verden er det en erfaren profil, som Spar Nord Kolding får med ombord på holdet. Samtidig er Steffen ikke et nyt ansigt i Spar Nord regi, da han siden sammenlægningen af BankNordik og Spar Nord i 2021 har bestridt stillingen som souschef i Spar Nord Koldings privatafdeling.

- Jeg går til opgaven med en stor portion ydmyghed og ser særligt frem til at blive leder for en rigtig god og velfungerende afdeling. En afdeling hvor vi værner om hinanden, viser nogle super gode resultater og samtidig har det sjovt sammen, udtaler Steffen Poulsen og fortsætter:

- Det er efter min overbevisning, at medarbejdere præsterer bedre, når de er glade for deres arbejde og har nogle stærke kollegiale relationer. Det er derfor vigtigt, at vi værner om fællesskabet og husker et godt grin i hverdagen. Samtidig skal vi fortsætte med at udvikle forretninger og give en masse eksisterende samt nye kunder en god oplevelse i Spar Nord Kolding.

Privat bor Steffen i Kolding sammen med sin kone Helle og deres to drenge på henholdsvis 10 og 13 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, skiløb og badminton.

Steffen Poulsen er tiltrådt stillingen som afdelingsdirektør, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Du kan kontakte ham på telefon 9616 1945 eller mail spo@sparnord.dk.

Publiceret d.
22. februar 2024