Gå til hovedindhold

Lokalkendt ansigt tiltræder som ny privatrådgiver i Spar Nord Kolding

6834 Kolding · Nyhedsrummet · Navnehistorie

Mette Carstensen (31) er tiltrådt som ny privatrådgiver i Spar Nord Kolding. Her skal hun fremover medvirke til, at bankens privatkunder fortsat modtager kompetent og alsidig rådgivning.

Starten af november måned bød på en spændende tilføjelse til privatafdelingen i Spar Nord Kolding. Mette Carstensen tiltrådte nemlig stillingen som ny privatrådgiver i afdelingen. Her vil hun fremover indgå i et stærkt team, der skal fortsætte den positive udvikling i banken.

Mette kommer fra en stilling som privatrådgiver i Sydbank Kolding, hvor hun har været i næsten 9 år. Hun tiltræder stillingen med 10 års erfaring inden for den finansielle verden. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Kolding får med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig meget til at lære mine nye kolleger og kunder at kende og opbygge et godt samarbejde med dem. Mine ambitioner er at rådgive mine kunder på en nærværende og personlig måde ud fra deres behov og mål, således vi sammen kan finde de bedste løsninger, fortæller Mette Carstensen.

Privat bor Mette i Kolding med sin mand Henrik og deres 3 børn på henholdsvis 9 måneder og 3 og 6 år. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner og træning.

Mette Carstensen tiltrådte stillingen pr. 1. november 2023, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Hun kan kontaktes på telefon 7632 5082 eller mail mein@sparnord.dk.

Publiceret d.
23. november 2023