Gå til hovedindhold
1. marts 2021
Kolding

Spar Nord Kolding udvider med en Private Banking-rådgiver

Anders Odgaard Sørensen (40) er pr. 1. marts tiltrådt som Private Banking-rådgiver i Spar Nord Kolding. Her skal han fremover medvirke til at sikre kompetent rådgivning til bankområdets formuende kunder.

Anders, Spar Nord

Med formålet om at komme tættere på bankens formuende kunder har Spar Nord Kolding ansat Anders Odgaard Sørensen som Private Banking-rådgiver til deres bankområde. Her skal han skræddersy løsninger til kunder og komme med konkrete forslag til optimering af deres formue inden for investering, finansiering, skat og pension.

Med sig har Anders over 19 års erfaring inden for den finansielle verden, og har de seneste 9 år arbejdet som formuerådgiver i Spar Nords Formuecenter Syd beliggende i Horsens. For Anders betyder skiftet, at han kommer tættere på sine kunder og kunderne får mulighed for at få specialistrådgivning lokalt:

- Skiftet fra Formuecenter Syd til Spar Nord Kolding betyder, at jeg kommer tættere på mine kunder i Spar Nord Kolding. Den lokale forankring giver også mulighed for at tilbyde kunderne specialistrådgivning lokalt, der passer til deres ønsker og behov, fortæller Anders Odgaard Sørensen. Han fortæller samtidig, at han ser frem til at blive en fast del af teamet i Spar Nord Kolding:

- Jeg glæder mig at blive en fast del af det stærke hold i Spar Nord Kolding. Jeg tror på, at vi sammen kan skabe et fantastisk fagligt stærkt team til glæde for hinanden og vores kunder.

Privat bor Anders i Horsens med sine to drenge på 6 og 9 år. Ved siden af arbejdet bruges en stor del af fritiden på at omgive sig med familien og sin kæreste, mens hans passion for klassiske biler, skiløb, storbysferier og koncerter også er prioriteret højt, når ellers coronasituationen tillader det.