Gå til hovedindhold

Ny privatrådgiver i Spar Nord Kolding

Spar Nord Kolding udvider sit team med Julie Dahl Højland (36) som ny privatrådgiver. Hun skal fremover medvirke til at sikre bankens privatkunder alsidig og kompetent rådgivning.

5387 Kolding · Nyhedsrummet · Navnenyt

Spar Nord Kolding har ansat Julie Dahl Højland som ny privatrådgiver, hvor hun med sin erfaring skal rådgive bankens privatkunder.

Med sig i bagagen har Julie erfaring som privatrådgiver i Danske Bank, hvor hun tilbragte 3 år af karrieren. Derudover har hun erfaring som folkeskolelærer, hvilket har givet hende gode sociale og faglige kundskaber. Men det var som privatrådgiver, at Julie fandt sin rette hylde, hvor hun blandt andet har siddet som boligspecialist og har derfor stor erfaring inden for boligkøb, omlægning og boligsalg. Med sin brede viden og solide erfaring inden for privatområdet bidrager Julie derfor med en stærk profil til Spar Nord Kolding.

- Jeg glæder mig meget til at lære mine kunder og kollegaer at kende, og ser frem til samarbejdet med dem. Her vil jeg sætte en dyd i at spotte gode muligheder for kunderne og kunne give dem den store helhedsrådgivning. Min ambition er at nå ud til eksisterende og nye kunder, så vi i fællesskab kan optimere deres muligheder og samtidig opbygge en god og fortrolig relation, fortæller Julie Dahl Højland.

Privat bor Julie i Kolding med sin mand og deres 3 friske drenge på 4, 7 og 9 år. Det meste af fritiden bliver brugt med familien og specielt børnenes fritidsinteresser, hvor fodbold fylder meget i dagligdagen og weekenderne. Derudover er Julie meget kreativ og elsker at sysle i haven, lave ler, male eller bygge noget.

Julie er tiltrådt stillingen i Spar Nord Kolding pr. 1. november 2022, og hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende privatkunder. Hun kan kontaktes på tlf. 76325073 eller e-mail juho@sparnord.dk.

Publiceret d.
22. november 2022