Gå til hovedindhold

Spar Nord Kolding opruster med ny totalrådgiver

6828 Kolding · Nyhedsrummet · Ny Medarbejder

Claus Blak Meldgaard (41) er tiltrådt stillingen som ny totalrådgiver i Spar Nord Kolding. Her skal han fremover hjælpe selvstændige erhvervsdrivende med at balancere privat- og virksomhedsøkonomien.

Spar Nord Kolding har pr. 1. november 2023 ansat Claus Blak Meldgaard som ny totalrådgiver. I samarbejde med et stærkt team af rådgivere skal Claus fremover bidrage med at sikre bankens erhvervs- og privatkunder alsidig og kompetent rådgivning.

Claus kommer fra en lignende stilling i Sydbank, hvor han har arbejdet i omkring 17 år. Han tiltræder dermed stillingen i Spar Nord med en bred vifte af faglige kompetencer samt sociale egenskaber og en stærk tilknytning til lokalområdet.

- Jeg glæder mig til at komme i gang og lære mine fantastiske kolleger at kende. Samtidig ser jeg frem til at møde mine nye kunder, hvor jeg fra start vil gøre mit allerbedste for at yde kompetent rådgivning, så de kan få opfyldt deres drømme og ønsker, fortæller Claus Blak Meldgaard.

Privat bor Claus i Kolding med sin kone og deres 2 børn. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, løb, træning og som fodboldtræner for sønnens fodboldhold i Seest Boldklub.

Claus Blak Meldgaard er tiltrådt stillingen pr. 1. november 2023, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 7632 5094 eller mail clme@sparnord.dk.

Publiceret d.
21. november 2023