Gå til hovedindhold

Donation sikrer fødselsdagen hos lokale børnefamilier 

4507 Hvidovre · Nyhedsrummet · Lokal · Donation

Spar Nord Hvidovre har på vegne af Spar Nord Fonden doneret 20.000 kroner til Mødrehjælpens lokalforening i Hvidovre-Rødovre. Dermed kan foreningen indføre ”Den Rullende Kagemand” – et koncept, hvor familier med trængt økonomi kan få hjælp til at holde en god børnefødselsdag.

Begejstringen var ekstra stor i Mødrehjælpens butik på Hvidovre Torv, da afdelingsdirektør i Spar Nord Hvidovre, Mia Christine Leimand, fredag den 1. april kunne overrække en donation på vegne af Spar Nord Fonden til foreningen på 20.000 kroner. Pengene skal gå til at indføre Mødrehjælpens koncept ”Den Rullende Kagemand”, hvor børnefamilier kan få en økonomisk håndsrækning til at holde fødselsdag for deres børn.

Mia Christine Leimand glæder sig over, at Spar Nord Fondens donation kan gøre en forskel for lokale familier:

- For alle børn er deres fødselsdag en stor og betydningsfuld dag, og alle forældre ønsker det bedste for deres børn. Også på den dag. Derfor varmer det virkelig mit hjerte, at vi på den måde kan gå ind og bidrage til familier i vores lokalsamfund, siger Mia Christine Leimand.  

Det var formand for Mødrehjælpens lokalforening, Kamilla Heidemann, der modtog donationen på vegne af foreningen, og hun understreger, at donationen er helt afgørende for den del af foreningens arbejde.

- Vi er en ret ny forening, og derfor er økonomien ikke den store endnu. Med denne donation kan vi hjælpe op mod 20 børnefamilier i år med at kunne holde en børnefødselsdag. Børn vil gerne være som andre børn. Også når de har fødselsdag, og som forældre vil man så gerne give sine børn nogle minder for livet. Det kan vi nu være med til at hjælpe med, og vi er meget taknemlige for denne støtte til vores sag, siger Kamilla Heidemann. 

Spar Nord Fonden arbejder målrettet for at skabe både lokale og landsdækkende fællesskaber, og Mia Christine Leimand håber, at bidraget til ”Den Rullende Kagemand” i Mødrehjælpens lokalforening i Hvidovre-Rødovre kan inspirere andre til at søge penge hos fonden.

- Med Spar Nord Fonden har vi mulighed for at hjælpe og gøre en forskel, og det gør vi rigtigt gerne. Spar Nord er mere end en bank, og for os er det vigtigt at bidrage til verden omkring hos. Både den helt nære i lokalsamfundet og landsdækkende. Derfor vil jeg opfordre flere foreninger til ansøge fonden, for som man kan se med ”Den Rullende Kagemand” er det muligt at få hjælp til sine projekter, siger Mia Christine Leimand.  

Mødrehjælpens lokalformand, Kamilla Heidemann, betoner værdien i, at lokale kræfter går sammen om at skabe gode vilkår for lokale familier. 

- Når vi lokalt hjælper hinanden, styrker det også fællesskabet i vores by. Og alle donationer, vi får ind i vores lokalforening, går til familier i lokalsamfundet.

Publiceret d.
7. april 2022