Gå til hovedindhold

Når professionel fodbold går hånd i hånd med bankkarriere

Mathias Andreasen tiltræder pr. 1. januar 2024 som praktikant i Spar Nord Hvidovre. Her skal han igennem et skræddersyet og spændende praktikforløb, der tilpasses med hans professionelle fodboldkarriere.

5869 Hvidovre · Nyhedsrummet · Ny Praktikant

Spar Nord Hvidovre har fra starten af næste år ansat Mathias Andreasen som praktikant. Her skal han igennem et lærerigt og udfordrende praktikforløb, der bliver tilpasset med hans karriere i Hvidovre Fodboldklub.

Mathias skal i praktik som et led i sin uddannelse som finansøkonom. I løbet af praktikopholdet vil han følge fagspecialister, så han får kendskab til rådgivning indenfor blandt andet privatøkonomi, bolig, pension, forsikring, investering og erhverv.

Som professionel fodboldspiller i den danske NordicBet Liga kan det være en udfordring at kombinere karriere og uddannelse. Dette har Spar Nord Hvidovre ifølge Mathias løst med bravur.

- Jeg havde en rigtig god dialog med afdelingsdirektør Mia Christine Leimand omkring Spar Nord og deres værdier, herunder det store engagement banken udviser både iblandt kunder, foreninger og virksomheder i Hvidovre. Banken støtter blandt andet op om Hvidovre IF, hvor jeg til daglig spiller på NordicBet Liga holdet, fortæller Mathias og uddyber:

- Beslutningen om Spar Nord som praktikplads lå således lige til højrebenet, da der er en forståelse og en respekt for fodbolden samtidigt med, at jeg kan lære og udvikle mig inden for den finansielle sektor. Det er en fornøjelse at være en del af en arbejdsplads, der oprigtigt værner om medarbejdere og det samfund, vi lever i.

Indtil praktikforløbet bliver fløjtet i gang, har Mathias været så heldig at kunne starte som studentermedhjælper i afdelingen i Hvidovre, så han allerede nu kan blive sat ind i systemerne og lære kollegerne at kende.

Er du interesseret i at høre mere om et praktikforløb ved Spar Nord? Så kontakt afdelingsdirektør Mia Christine Leimand på mcl@sparnord.dk.

Publiceret d.
27. april 2023