Gå til hovedindhold

Spar Nord nomineret til erhvervspris i Hvidovre

Hele 11 virksomheder blev i år indstillet til Hvidovre Kommunes erhvervspris, Nytårsraketten. Heriblandt var Spar Nord Hvidovre, der blev nomineret for deres lokale engagement og indsats for at udvikle Hvidovre bymidte.

1626792348

Det er niende gang, Hvidovre Kommune uddeler Nytårsraketten, der gives til en lokal virksomhed eller erhvervsperson, som har gjort sig særlig positivt bemærket eller har gjort en ekstraordinær indsats i årets løb. Spar Nord Hvidovre var med i front, da feltet af nominerede blev indsnævret til tre.

- Vi er meget stolte af at blive nomineret til en erhvervspris, der hylder indsatsen for et bedre lokalsamfund. Som lokalbank spiller det lokale engagement en væsentlig rolle, da vores målsætning er at skabe de bedste rammer for borgere i og omkring Hvidovre Kommune, fortæller Mia Christine Leimand, afdelingsdirektør i Spar Nord Hvidovre.

Blandt de tre nominerede finalister var STATE OF WOW for deres indsats med ukrainske flygtninge, og Avedøreværket/Ørsted for deres arbejde med grøn omstilling. Spar Nord Hvidovre var nomineret for sit store lokale engagement, blandt andet via sponsorater af en række lokale idrætsforeninger og som aktiv partner i arbejdet med at udvikle Hvidovres bymidte.

Vinderen skal opfylde et eller flere af følgende aktiviteter:

✔️ Have udvist socialt ansvar eller lokalt engagement
✔️ Have fundet nye innovative metoder at udvikle forretning på
✔️ Have været med til at skabe positiv udvikling i Hvidovres erhvervsliv
✔️ Have arbejdet med bæredygtighed, klimaudfordringer eller grøn omstilling 

Selvom virksomheden STATE OF WOW løb med hæderen, er Spar Nord Hvidovre stærkt tilfredse med nomineringen og ser frem til fortsat at yde en indsats for lokalsamfundet i Hvidovre Kommune. 

Publiceret d.
30. januar 2023