Herlev/Hjortens Tumlinge glædes over Spar Nord Hvidovres lokale løfte

6520 Hvidovre · Nyhedsrummet · Det Lokale Løfte

Som en del af Spar Nords nye strategi har medarbejderne landet over fået mulighed for at give tilbage til lokale initiativer, foreninger og gode formål, der har en personlig betydning. Dette fik Herlev/Hjortens Tumlinge U3 hold stor glæde af.

Spar Nords strategi med Det Lokale Løfte er en hjørnesten i bankens værdier. Dette initiativ forpligter banken til at styrke lokalsamfundene og de fællesskaber, der har støttet dem i mange år. I en forening som Herlev/Hjorten Håndbold, hvor budgetterne skal fordeles omhyggeligt på tværs af hold og alderstrin, kan sponsorater og donationer virkelig mærkes.

Der kunne således spores stor glæde hos både forældre og børn, da privatrådgiver Katrine Pedersen fra Spar Nord Hvidovre leverede redskaber og børneboller. Her sprudlede børnene af begejstring over de nye redskaber, og forældrene kunne benytte lejligheden til en snak og en kop kaffe ved kaffestanden.

- Det er en stor fornøjelse at være en del af en bank, der er dedikeret til at styrke og støtte vores lokale fællesskaber. Med ’Det Lokale Løfte’ får vi som ansatte mulighed for at udleve de frihedsgrader, der følger med lokalbankmodellen gennem lokale sponsorater i vores eget lokalområde. Det er yderst motiverende at kunne være med til at gøre en forskel, fortæller Katrine Pedersen, privatrådgiver i Spar Nord Hvidovre.

Spar Nord er en del af et større økosystem, der rækker ud over det at være en bank. Bankens ansatte er en vigtig del af dette økosystem, da de både bor, arbejder og er aktive i de lokalområder, hvor banken driver forretning. Donationen til Herlev/Hjorten Håndbold er således et resultat af bankens forpligtelse til at styrke lokalsamfundene i landet og skabe en positiv indvirkning.

Publiceret d.
19. september 2023