Økonomisk opbakning til SportsCenter Nord

Grafik Nyhedsrummet

Til stor glæde for hele byens bank og SportsCenter Nord kunne direktør Morten Kock, på vegne af Spar Nord Fonden, overrække donationen på 17.000 kroner, som er blevet brugt til indkøb af en stairmaster.

SportsCenter Nord, centralt beliggende i Frederikshavn mellem Arena Nord og Nordstjerneskolen, er et træningscenter, som er drevet af frivillige ildsjæle. Foreningen har 950 medlemmer samt lige over 50 frivillige tilknyttet, der hver uge hjælper 2-3 timer i foreningen.

- Disse frivillige er vores guld. Vi kalder dem Hverdagsmestre. De er grundstenene for et foreningsliv. De går forrest, tager ansvar, har holdånd, har overskud i en travl hverdag, har menneskelig empati, indlevelse og engagement. Uden dem er der intet foreningsliv. Vores Hverdagsmestre gør, at vi hver dag kan slå dørene op til et sted, der er dejligt at komme til. Med et miljø, der gør, at alle kan være her, fortæller Susanne Christiansen, daglig leder i SportsCenter Nord, og fortsætter:

-Vores ønske har længe været at få en stairmaister og med hjælp fra Spar Nord Fonden, er dette ønske nu gået i opfyldelse. Det er fantastisk når lokale fonde hjælper foreninger med at få ønsker opfyldt, som ellers ville have været umulige at komme i nærheden af. Det gør, at vi kan følge med i udviklingen, holde på medlemmer og tiltrække frivillige. Så stor tak til Spar Nord Fonden.

-Jeg er meget glad for, at jeg måtte komme forbi og overrække donationen. Det er et skulderklap til alle de frivillige, som hver dag møder ind med smil og godt humør. Og som sørger for god træning for alle foreningens medlemmer. Gode fællesskaber, der mærkes, er et af Spar Nord Fondens nøgleord, og det er der virkelig tale om her, fortæller Morten Kock, og fortsætter:

- I 2024 kan Spar Nord fejre 200-års jubilæum. Det fejrer Spar Nord Fonden, der er bankens største aktionær med uddeling af en ekstra pulje på 7 millioner kroner til lokale fællesskaber og foreninger i hele landet. Så står din forening og mangler 10.000 kroner til at igangsætte et projekt, indkøbe nyt udstyr, udvikle fællesskaber? Så er det nu, du skal søge om en donation fra den ekstra pulje.

Der er ansøgningsfrist d. 12. maj 2024.

Ansøger vil få svar medio juni.

Publiceret d.
6. juni 2024