Jazz i banken

Nyhedsrum 1600X1200

Få et sus fra Berlins pulserende jazzmiljø, når altsaxofonisten Artur Rutkevich og trompetisten Nick Cavoli giver koncert i Spar Nord Frederikshavn.

Rutkevich og Cavoli er inviteret til Nordjylland af den prisvindende bassist Kenneth Dahl Knudsen, som har sammensat et band kvintet fra Aalborgs internationale jazzscene, med israelske Eyal Lovett på klaver, Kenneth Dahl Knudsen på bas og irske Marcus Kendellen på trommer. Musikken er inspireret af den gyldne æra af hard-bop og swingjazz med lyden af Wayne Shorter, Miles Davis og Charles Mingus.

Med en ti år lang rejse gennem jazzklubber i Europa og USA kan Nick Cavoli præsentere en stærk musikalsk erfaring fra scenen. Cavoli er uddannet fra Jazz University of Rome og har etableret sig som en central musiker på Berlins jazzscene.

Artur Rutkevich er et nyere navn på den europæiske jazzscene og har høstet stor anerkendelse for sit spil. Rutkevich studerer i øjeblikket på Jazz Institute Berlin og har allerede gjort sig bemærket med optrædener på anerkendte festivaler og klubber i hele Europa.

Koncerten præsenteres i Spar Nord Frederikshavns lokaler i samarbejde med JAZZ9TUS, og gæsterne fra Berlin er i Danmark med støtte fra Statens Kunstfonds internationale besøgsprogram.

Hele byens bank ser frem til at byde gæster velkommen til en underholdende begivenhed den 2. maj kl. 19:30.

Publiceret d.
26. april 2024