Spar Nord uddeler jubilæumspulje på vegne af Spar Nord Fonden

7506 Nord · Nyhedsrummet · 20X10000

I anledningen af Spar Nords 200-års jubilæum har Spar Nord Fonden øremærket ekstraordinære 20x10.000 kroner til foreninger i lokalområdet.

Kultur- og foreningslivet i Frederikshavn, Skagen, Sæby og omegn har nu mulighed for at søge om en økonomisk indsprøjtning til et godt formål. Dette sker på baggrund af Spar Nords 200-års jubilæum og Spar Nord Fondens beslutning om at bevillige 20 donationer på 10.000 kroner til udvalgte lokale foreninger.

Jubilæumsåret bliver dermed også en fejring af de mange lokale foreninger og frivillige, som uge efter uge bidrager til sammenhængskraften og fællesskabsfølelsen rundt omkring i de lokalsamfund, hvor banken har drevet forretning i 200 år.

- Vi er meget glade for denne mulighed, hvor vi på vegne af Spar Nord Fonden igen kan tilbyde flere økonomiske skulderklap til vores blomstrende lokalsamfund, der bidrager til samhørigheden og fællesskabsfølelsen blandt borgerne. Vi ser frem til at fejre bankens 200-års jubilæum med de flotte donationer, udtaler Morten Kock, direktør i Spar Nord Frederikshavn.

- Det er berigende for vores lokalsamfund, når Spar Nord Fonden vælger at tilbyde flere lokale donationer i forbindelse med bankens imponerende jubilæum. Som bankrådsmedlem glæder jeg mig over sådanne tiltag, der værner om det lokale foreningsliv og de mange frivillige ildsjæle, udtaler Mette Ellen Kammer Pedersen, formand i Bankråd Nord.  

Fra d. 2. april 2024 er der åbnet op for ansøgninger, og ansøgningsfristen er 12. maj 2024. Når ansøgningsfristen er nået, behandler Spar Nord Fonden ansøgningerne. De udvalgte foreninger kontaktes herefter direkte og offentliggøres i midten af juni.

Overrækkelsen af donationerne vil ske i bedste jubilæumsstil arrangeret af Spar Nord Frederikshavn.

Publiceret d.
9. april 2024