Tidligere events

Med nedenstående liste, kan du se de tidligere spændende events i Private Banking+.

Adrenalinkick i smukke omgivelser

På en skøn efterårsdag dannede de maleriske omgivelse omkring Tirsbæk Slot rammerne om en udfordrende køretur for deltagerne i dette event.

Kickstart af samarbejdet mellem Spar Nord og Danish Business Angels (DanBAN)

Spar Nords hovedsæde dannede rammerne om et velbesøgt kick start-event af samarbejdet mellem Spar Nord og Danish Business Angels (DanBan). Mere end 100 deltagere havde tilmeldt sig eventet, hvor bla. Mia Wagner fra Freeway-koncernen holdt foredrag.

Foredrag med Helle Thorning-Schmidt i Aalborg

Helt eksklusivt har vi haft fornøjelsen af at have besøg af Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, på besøg på Skelagervej i Aalborg.

Investeringsseminar København og Aalborg

I henholdsvis Aalborg og København har en gruppe unge kunder investeret en aften i Spar Nord for at få gode råd fra 12-tals studenten Lars Horsbøl Sørensen om tidsoptimering.

Fremtid og storpolitik hos MyGarage

MyGarage i Vejle dannede rammer om en aften om fremtidens tendenser og storpolitik for Private Banking+ kunder.

Forpremiere på Adler-Olsens "Journal 64"

Nerverne sad udenpå tøjet, da kunder fra Spar Nord Private Banking satte sig til rette i biografsæderne til forpremiere på filmatisering af Jussi Adler Olsens ”Journal 64".

Storpolitik og æstetik

Eva Harlou og Samuel Rachlin gav os en aften først med æstetiske overvejelser og derefter om populisme og storpolitik i Mogens Dahl Koncertsal i København.

En funklende aften om kostbare investeringer

Professionel diamanthandler Katerina Pitzner gav et indblik i diamanternes glitrede og lukkede verden på Utzon Center ved Limfjorden.

Mød Meyer og hør om det seneste eventyr på Manhattan

Én af de danske ildsjæle, der imponerer os, er Claus Meyer. Hans vilje og driftighed tager ham fra det ene succesprojekt til det næste – også dem, der bare ved tanken, ville tage pusten de fleste.