Tidligere events

Med nedenstående liste, kan du se de tidligere spændende events i Private Banking+.

Håndboldlandstræner Nikolaj Jacobsen

En mand med stor personlighed, exceptionelle bedrifter som spiller og træner samt hjertet på rette sted

Forpremiere på Bond 25: No time to die

“My name is Bond, James Bond”. ENDELIG … Efter tre udsatte datoer for premieren som følge af coronapandemien lykkes det at holde Bond25 forepremiere-event for ca. 500 kunder onsdag den 29. september 2021 - en festdag for ægte Bond-fans. Og sikke en film.

En kulturel aften med Adam Price på ARoS

På en smuk og solskinsrig septemberdag deltog Spar Nord Private Banking+ kunder fra det midtjyske til et kulturelt event på ARoS med foredrag med Adam Price og rundvisning på museet.

En funklende aften om kostbare investeringer

Professionel diamanthandler Katerina Pitzner gav et indblik i diamanternes glitrede og lukkede verden på Utzon Center ved Limfjorden.

Claus Meyer – ildsjæl, kok, gastronomisk iværksætter og meget mere

Én af de danske ildsjæle, der imponerer os, er Claus Meyer. Hans vilje og driftighed tager ham fra det ene succesprojekt til det næste – også dem, der bare ved tanken, ville tage pusten de fleste.

Foredrag med Helle Thorning-Schmidt i Aalborg

Helt eksklusivt har vi haft fornøjelsen af at have besøg af Danmarks første kvindelige statsminister, Helle Thorning-Schmidt, på besøg på Skelagervej i Aalborg.

Storpolitik og æstetik

Eva Harlou og Samuel Rachlin gav os en aften først med æstetiske overvejelser og derefter om populisme og storpolitik i Mogens Dahl Koncertsal i København.

Ginsmagning i Aarhus

Det siges, at det britiske imperium blev bygget på gin og tonic!?! Skrøne eller ej, så er den klassiske drink populær og vi har hos Spar Nord Private Banking+ haft debut på ginsmagning for vores kunder.

Daniel Rye og ”Ser du månen, Daniel”

I trygge rammer under danske himmelstrøg mødte 230 Spar Nord Private Banking+ kunder op til filmaften i henholdsvis Aalborg og København.

Adrenalinkick i smukke omgivelser

På en skøn efterårsdag dannede de maleriske omgivelse omkring Tirsbæk Slot rammerne om en udfordrende køretur for deltagerne i dette event.

Kickstart af samarbejdet mellem Spar Nord og Danish Business Angels (DanBAN)

Spar Nords hovedsæde dannede rammerne om et velbesøgt kick start-event af samarbejdet mellem Spar Nord og Danish Business Angels (DanBan). Mere end 100 deltagere havde tilmeldt sig eventet, hvor bla. Mia Wagner fra Freeway-koncernen holdt foredrag.

Investeringsseminar København og Aalborg

I henholdsvis Aalborg og København har en gruppe unge kunder investeret en aften i Spar Nord for at få gode råd fra 12-tals studenten Lars Horsbøl Sørensen om tidsoptimering.

Fremtid og storpolitik hos MyGarage

MyGarage i Vejle dannede rammer om en aften om fremtidens tendenser og storpolitik for Private Banking+ kunder.

Forpremiere på Adler-Olsens "Journal 64"

Nerverne sad udenpå tøjet, da kunder fra Spar Nord Private Banking satte sig til rette i biografsæderne til forpremiere på filmatisering af Jussi Adler Olsens ”Journal 64".

Foredrag med Jesper Buch

Kunder i Spar Nord Private Banking+ mærkede energien fra Jesper Buch, der er manden bag JUST-EAT, Business Angel, serieiværksætter og kendt fra DR’s ”Løvens Hule”.