Gå til hovedindhold
Web 123

Jesper Buch fra "Løvens Hule"

Kunder i Spar Nord Private Banking+ mærkede energien fra Jesper Buch, der er manden bag JUST-EAT, Business Angel, serieiværksætter og kendt fra DR’s ”Løvens Hule”.

Jesper Buch er manden bag fastfood-siden JUSTEAT, Business Angel, serieiværksætter og kendt fra DR's populære tv-program "Løvens Hule". Kunder i Spar Nord Private Banking+ lyttede til Jespers imponerende historie om, hvordan han startede, og hvilke talrige forskellige udfordringer, han har mødt på sin vej til den store succes.

Vejen til succes handler om at være ærlig, ydmyg og at arbejde hårdt og målrettet, lød det blandet andet fra Jesper Buch, som også delte gode råd med vores kunder;

  • Byg dit team op med ildsjæle, der scorer højt på empati.
  • Lyt til dine kunder hver dag
  • Ha’ altid en plan A, B og C – og husk at tage back-up!
  • Husk at holde 5 ugers ferie hvert år med dine kære, hvor du er helt ”OFF”.

Vores kunder fik også mulighed for at stille Jesper Buch spørgsmål efter foredraget. Flere spørgsmål var rettet mod beslutningsprocessen, når Jesper Buch udvælger de iværksættere/start ups, som han ønsker at engagere sig i. Vi fra fire skarpe svar;

  1. Undersøg hvordan produktet og markedet er?
  2. Hvorledes er teamet – er der god energi og styr på butikken?
  3. Sørg for at have en ordentlig forretningsplan – herunder budget og funding
  4. Kombineret med vurderingen af om Jesper Buch gider tage med stifterne til Ibiza! 😉

Eventet sluttede med en anderledes vinsmagning, hvor Casper Næss-Schmidt fra H.J. Hansen vin introducerede os til de smagsfremmende Riedelglas og hvilken betydning glassets udformning har for vinoplevelsen. Serverer du vin i glas, der er udformet således at vinens tanniner rammer tungens forskellige smagszoner perfekt, kan du øge din vinoplevelse med 50%. Med en produktion på 55 mio. glas om året og en uddannelse for Riedel-glaspuster på 14 år, er glassets udformning en videnskab, som østrigske Riedel har gjort sig til specialister i.

Tre gode råd fra Casper Næss-Schmidt til at opnå den perfekte vinoplevelse

  1. Vælg druespecifikke glas til din yndlingsdrue for at optimere din smagsoplevelse. Hele 82% af danskerne benytter det vinglas, som fremmer vinens duft og smag mindst.
  2. Dekanter din vin – og champagne
  3. Og sidst, men ikke mindst; drik god vin i godt selskab