Gå til hovedindhold
Tina Pb Profil

Det er os, der arbejder for din formue

Hos Spar Nord er du aldrig bare et nummer i rækken. Du får en personlig Private Banker i ordets bedste forstand. Én der sætter sig grundigt ind i din situation og som altid er til rådighed. For hele din familie og for alle sider af din formue. Du får én at delegere til, én at spare med, én der for alvor har prøvet det før – og som hurtigt kan trække på alle vores specialkompetencer.

Team Private Banking+

Gruppebillede

Vi skaber værdi for dig – og din formue

I Spar Nord Private Banking+ er vores primære mål at forstå og opfylde dine økonomiske behov og mål. Vi er mere end bare et team; vi er dedikerede eksperter med en passion for at hjælpe formuende familier som din. Vi er til for at skabe værdi for din formue og fremtid.

Vi rådgiver og servicerer formuende familier i hele landet om alt fra optimering af formuen til overdragelse af formuen til næste generation. Vi er 23 engagerede medarbejdere med fælles arbejdspladser i hovedsædet i Aalborg, Spar Nord Aarhus og København. Vores hverdag er præget af gode kolleger, teamånd, positiv energi - og sammen har vi vækstet forretningen i over 15 år.

 

Vi er alt det, du forventer – og mere til

Vi har et klassisk Private Banking-koncept og gør os umage for at komme tæt på alle de vigtige detaljer i formuerådgivningen. At være godt forberedt er nemlig vores opskrift på at give ordentlig rådgivning.

Tak til Louise, Peter og Søren for at sætte ord på, hvordan de oplever det at være kunde i Private Banking+. Særligt tre ting går igen, når kunderne fortæller os, hvorfor de er glade for at være kunder og føler sig godt behandlet - og det er

  • stærke og meget personlige relationer
  • nærhed, at være tæt på dig og tør udfordre
  • og tilgængelighed.

 

Vi ser frem til at møde dig

Vi er her for at opfylde dine unikke økonomiske behov og skabe en tæt og værdifuld relation til dig og din familie. Lad os begynde rejsen mod din økonomiske succes sammen. Kontakt os i dag for at tage det første skridt. Vi glæder os til at tale med dig.