Varmt velkommen til Spar Nord Private Banking+

Varmt velkommen til Spar Nord Private Banking+

Velkommen til Danmarks nok mest personlige Private Banking-team. Vi elsker at gøre noget, der overgår kundernes forventninger og oplever, det lille ekstra gør en stor forskel.

Vi er der for vores kunder gennem hele livet – både når livet er nemt, men også når det er svært. Vi sætter en ære i at være ”trusted advisor” og ved, at det skal man gøre sig fortjent til.

Hør Tina sætte ord på, hvad kunderne sætter pris på ved at være kunde i Private Banking+. Lyder vi som banken for dig, glæder vi os meget til at høre fra dig.

Vi ser familien som omdrejningspunktet

Hos Spar Nord Private Banking+ har vi stor respekt for den familieformue, der er skabt – og ved, der ligger hårdt arbejde bag. Derfor lytter vi til familiens værdier, mål og ønsker – og hjælper næste generation godt på vej.

Vi ved, det er de personlige relationer der er afgørende, og vores mål vil altid være at skabe værdi for hele familien - både på kort og lang sigt.

Hør Anne-Mette og Mads fortælle om vores Private Banking-koncept med fokus på personlige relationer, nærhed, tilgængelighed og naturligvis formueoptimering fra allerøverste hylde.

Vi er et dedikeret og landsdækkende team

Vi er et dedikeret team, der arbejder sammen om at få tingene til at ske, og er drevet af en passioneret tilgang til vores kunder. Vi er landsdækkende, og her kan du møde alle i Private Banking+ og lære os lidt bedre at kende. Vi glæder os selvfølgelig til at lære dig og din familie bedre at kende.

Mød teamet

Gruppebillede