Gå til hovedindhold

Direktør for Spar Nord Private Banking+

Tina Pb Profil
Direktør

Tina Simoni

Siden 2008 har Tina været primus motor for den voksende Private Banking+ afdeling, og er i dag direktør for et landsdækkende team på 23 medarbejdere.

Et personligt og professionelt samarbejde med både medarbejdere og kunder, er nøglen til succes. Tina står for en altid skarp, velforberedt og professionel tilgang og rådgivning - og et utrætteligt fokus på kundens bedste.

Tina er gift med Thomas og har sønnerne Søren og Anders. Familien tager ofte på aktiv ferie på Club La Santa eller charterferie syd på. Træning er en vigtig energikilde i Tinas travle hverdag - og afslapning med hendes drenge bliver også prioriteret højt.

Mobil: 25 27 11 88
Direkte: 96 34 76 88
Mail: tsi@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Teamet i Vest – Jylland og Fyn

Nicolai Pb Profil
Afdelingsdirektør

Nicolai Bjerregaard Raal

Afdelingsdirektør og har været ansat i Spar Nord i mere end 18 år - både som investeringsrådgiver og privatkunderådgiver for familier og erhvervskunder.

Nicolai er ambitiøs på kundernes og egne vegne – og sætter, med sin HD i Finansiel Rådgivning, en ære i at finde alle optimeringsmuligheder hos sine kunder i et tæt og nærværende samarbejde.

Fritiden bruges på kæresten Helle og deres børn, Malthe og Mie – og en masse sport. Nicolai løber, cykler MTB og følger intenst fodbolden i hele Europa.

Bonusinfo: Nicolai tager ofte på fodboldrejser, hvor turen fx er gået til Liverpool, Stockholm, Glasgow og Barcelona. 

Mobil: 25 27 04 96
Direkte: 96 34 41 50
Mail: nbr@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Anne Mette Pb Profil
Senior Private Banker

Anne-Mette Neesgaard Kristensen

Anne-Mette har mere end 20 års erfaring i bankverdenen og brænder for at rådgive formuende familier.

Anne-Mette var først formuerådgiver i Spar Nord Formuecenter Syd og nu Senior Private Banker. 

Anne-Mette er ”kundekvinde” og lytter til kundernes ønsker og drømme. Med udgangspunkt i den viden tilpasser Anne-Mette sine løsningsforslag og præsenterer dem på en enkel og overskuelig måde.


Bonusinfo: Anne-Mette er glad for struktur – både på arbejde og på hjemmefronten, og der bliver også prioriteret tid til ugentlige løbeture og fitness.

Mobil: 25 27 02 73
Direkte: 96 34 41 21
Mail: met@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Mads Pb Profil
Senior Private Banker

Mads Begtrup

Mads er Senior Private Banker og har mange års erfaring med at rådgive formuende familier. Derudover har Mads været chefkonsulent hos Finanssektorens Uddannelsescenter, hvor han har undervist Private Bankere inden for formue- og pensionsområdet.

Nøgleordene i Mads rådgivning er forståelighed, overblik og optimering med udgangspunkt i kundens værdier.

Fritiden bliver nydt  med ægtefællen Vicki og deres to børn - og familien bor i Hinnerup uden for Aarhus. Motorsport har Mads store interesse.

Bonusinfo: Mads er en faglig ildsjæl, og han er pt. i gang med en Master i Skat - og er altid frisk på at blive udfordret.

Mobil: 60 38 62 95
Direkte: 96 34 29 33
Mail: mabe@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

 

Frank Pb Profil
Senior Private Banker

Frank Nielsen

Frank er Senior Private Banker og har en solid historie med sine 40 år i Spar Nord.

Filosofien om, at mundvigene altid skal vende opad, når Frank går ind af døren om morgenen, er det der giver lysten til at ville lære nyt, udfordre sin faglighed og udvikle sig. 

Frank bor i Aalborg med sin kone Susanne. De har sammen døtrene Maja og Mette. Frank har spillet fodbold langt ind i old boys-alderen, men har nu skiftet fodboldbanen ud med golfbanen.

Bonusinfo: I 1995 tog Frank et års orlov, smed en rygsæk over skulderen og rejste Jorden rundt sammen med Susanne. 

Mobil: 25 27 11 76
Direkte: 96 34 29 14
Mail: fni@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Johnny Pb Profil
Senior Private Banker

Johnny Aaen

Johnny er Senior Private Banker i Spar Nord og er kendt for at gøre selv de mest komplekse formuemæssige detaljer forståelige for alle.

Fleksibilitet er en vigtig detalje i Johnnys arbejde og holder derfor gerne møder når og hvor det passer kunderne.

Johnny er oprindelig fra Skive, har arbejdet i København, og er nu bosat i Nordjylland med sønnerne Per og Erik.

Mobil: 25 27 07 83
Direkte: 96 34 42 39
Mail: aae@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Jeppe Foged Stisen 1200X1440
Private Banker

Jeppe Foged Stisen

Jeppe har over 12 års erfaring i den finansielle sektor, startede sin karriere i Spar Nord og vendte ”hjem” i 2021. Jeppe har tidligere spillet håndbold på eliteniveau, og har taget gode værdier som disciplin, teamwork og evnen til at bevare roen under pres med i rollen som Private Banker.

Jeppe brænder for at skabe skræddersyede finansielle løsninger til formuende familier og har både styrket sine kompetencer med en HD i Finansiel Rådgivning og Formuerådgiveruddannelsen. Han kender værdien af hurtige afleveringer fra håndboldbanen, og yder sit bedste for at kunderne oplever tempo i samarbejdet. Jeppe er klar til at gribe bolden, når kunderne har brug for hjælp og rådgivning.

Privat bor Jeppe i Åbyhøj ved Aarhus med sin kæreste Malene og deres to drenge Lucas og Oscar. Fritiden bliver brugt sammen med familie og venner kombineret med løb og golf, når tiden er til det.

Bonusinfo
Jeppe er en passioneret netværker - og er kendt for at opbygge relationer med mennesker og pleje sit netværk. Jeppe ser sit netværk som en oplagt mulighed for at udveksle ideer, samarbejde og opnå gensidig succes.

Mobil: 25 27 13 97
Direkte: 96 34 76 91
Mail: jest@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Morten Astrup
Private Banker

Morten Astrup

Morten er Private banker og har mere end 20 års erfaring i den finansielle sektor bl.a. som ejendomsmægler og privatkunderådgiver i Spar Nord.

De faglige kompetencer er styrket med en HD i Finansiel Rådgivning. Morten er en rigtig kundemand, der brænder for at give sine kunder formuerådgivning - og finde lige præcis den løsning, der passer til den enkeltes behov og ønsker.

Generelt er Morten der, når en kunde ønsker det – og han er yderst fleksibel, når mødet skal holdes. Faktisk oplever Morten, at det er med til at styrke relationen også at holde møder hjemme hos kunden eller i virksomheden.

Morten bor sammen med sin kæreste Jeanette og deres 5 sammenbragte børn - og en stor del af fritiden bruger han sammen med familien og venner.

Bonusinfo: Morten er sportsfreak og følger med i alt det sport, tiden tillader – og han prioriterer skiskydning, fodbold og håndbold højt.

Mobil: 71 94 07 00
Direkte: 96 34 41 22
Mail: mat@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Teamet i Øst – Sjælland

Mikkel Pb Plus
Afdelingsdirektør

Mikkel Eskildsen

Mikkel er Afdelingsdirektør for Private Banking+  Øst og har ansvaret for det voksende team i København. Mikkel har 29 års erfaring i den finansielle sektor - og brænder for ledelse og den gode kundeoplevelse.

Stilen er coachende, og Mikkel er drevet af at skabe værdi både for medarbejdere og kunder. Mikkel er tilhænger af en enkel tilgang og der er god energi i forretningen.

Privat er Mikkel gift med Maria-Louise, og de har sammen tre voksne børn. Huset er solgt, og erstattet med en lejlighed ved Køge Havn, hvor de nyder udsigten og de mange aktiviteter. Fritiden er fyldt med sport. Mikkel cykler omkring 5.000 km om året med kolleger og cykelfællesskabet BCC. Derudover er Mikkel hoppet med på padel succesen, og spiller en til to gange om ugen. Årlig skiferie og aktiv ferie bliver også prioriteret højt. Familien nyder roen og naturen i deres sommerhus i Sverige - og med alt elektronisk udstyr slukket.

Mobil: 25 27 05 21
Direkte: 96 34 41 96
Mail: mes@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Tina Kbh Pb Profil
Senior Private Banker

Tina Sehested Lund

Tina er i dag én af vores meget eftertragtede Senior Private Bankere – og har været hele sin karriere i Spar Nord. Det er hun og vi stolte af. 

Tina er motiveret af, at hun i Spar Nord får fuld mulighed for at levere skræddersyede løsninger, der for alvor gør en forskel for kunden og hele kundens familie. Den personlige relation er vigtig for Tina, både at kende kunden – men også at kunden kender hende. Tillid er en vigtig forudsætning.

Bonusinfo: Tina dyrker crossfit med sin personlige træner.

Mobil: 25 27 01 42
Direkte: 96 34 76 97
Mail: tse@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Nicklas Pb Profil
Senior Private Banker

Nicklas Glyseth Pedersen

Nicklas er vokset op i Spar Nord og har tidligere været privatkunderådgiver. Nicklas er kendt for at give sine kunder en god oplevelse og skabe nære relationer. Med sin HD i Finansiel Rådgivning er han godt klædt på til at finde optimeringsmuligheder i kundernes økonomi og formue. Privat bor Nicklas med kæresten Edona på Vesterbro. Han ser en masse sport og spiller selv fodbold i Frederiksberg Boldklub.

Mobil: 25 27 07 53
Direkte: 96 34 29 39
Mail: ngp@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Hans Pb Profil
Senior Private Banker

Hans Henrik Dahl Nielsen

Hans Henrik har over 30 års erfaring i den finansielle sektor, og brænder for at rådgive Private Banking-kunder. Han er drevet af at være meget tæt på alle i familien - og rådgiver ud fra familiens ønsker til formue- og arveplanlægning.

Hans Henrik taler et sprog, der er til at forstå og er kendt for en ligeværdig dialog.

Privat bor Hans Henrik i Vanløse sammen med Birgitte og deres to voksne børn. Når Hans Henrik ikke er på arbejde, prioriterer han tid med familien - og er aktiv med løb, fitness og golf.

Mobil: 25 27 03 53
Direkte: 96 34 29 34
Mail: hhn@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Rebecca Harshada Kristensen 1018 Low Crop
Private Banker

Rebecca Harshada Kristensen

Rebecca har 15 års erfaring i bankverdenen. Rebecca er kendt for et stort nærvær og for at skabe tætte relationer til sine kunder og kolleger.

Fokus er på at opfylde kundernes ønsker og behov, og i fællesskab finde løsninger leveret i et sprog, der er til at forstå.

Rebecca bor sammen med kæresten Peter og sønnen Melvin på Vesterbro, hvor byens musikalske og kulinariske oplevelser er en stor del af deres liv.

Fritiden bruges sammen med vennerne fx det nyrenoverede sommerhus på Lolland - og hos familien i det nordjyske.

Mobil: 25 27 12 55
Direkte: 96 34 76 92
Mail: rhk@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Christoffer Mosegaard 031 Low Crop (1)
Private Banker

Christoffer Mosegaard

Christoffer har over 10 års erfaring i den finansielle sektor. Karrieren startede på gammeldags maner som finanselev og efterfølgende HD i organisation og ledelse. I dag er Christoffer landet på ”den rette hylde” som Private Banker og har samtidig fornøjelsen af at undervise finansøkonomer og finanstrainees i investering, pension og bolig.

Christoffer brænder for den gode kundeoplevelse. Det er set med hans øjne at sammensætte lige præcis de finansielle løsninger, kunden har behov for - leveret i øjenhøjde og på en nærværende måde.

Christoffer er opvokset i Køge, hvor han i dag bor med sin kone Katrine og deres to piger Malia og Linea. Fritiden bliver brugt på familien og vennerne, og så har Christoffer en stor forkærlighed for næsten alt sport - hvor fodbold, tennis og Formel 1, har den største interesse. Du vil også have mulighed for at møde  Christoffer i Køge Tennis Klub, hvor han altid er klar på en tennismatch.

Direkte: 96 34 29 38
Mobil: 60 22 88 75
Mail: chmo@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Landsdækkende

Henrik Pb Profil
Pensionsspecialist

Henrik Juul Nielsen

Henrik er vores specialist på pensionsområdet, og inddrages når vi rådgivningsmæssigt går i dybden med optimering af dit pensionsområde.

Henrik har erfaring fra forsikringsbranchen og har de seneste 15 år leveret værdiskabende pensionsrådgivning i Spar Nord.

Du møder Henrik, når I skal drøfte nedsparingsplan eller optimering af din indkomst- og formue. Næste generation indgår som en naturlig del af rådgivningen i form af valg af begunstigede og testamente.

Henrik bor i Aalborg med sine to børn.

Bonusinfo: Før Henrik skiftede karriere, arbejdede han som smed. Nu smeder Henrik kun, mens jernet er varmt.

Direkte: 96 34 29 50
Mobil: 25 27 12 36
Mail: hji@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Kim Pb Profil
Assistant Private Banker

Kim Bruun Christiansen

Kim har været ansat i Spar Nord i 12 år - først som supporter til erhvervsrådgivere og efterfølgende som Assistant Private Banker.

Kim er Private Bankerens forlængede arm, der med et stort engagement og fokus på ordentlighed skaber tryghed for, at opgaverne bliver udført med omhu og til tiden.

Kim værdsætter at give kunderne en god og personlig oplevelse, når de henvender sig via telefon eller mail.

Bonusinfo: I fritiden holder Kim af cykelture med sin familie - og et yndet udflugtsmål er Dyrehavsbakken.

Direkte: 96 34 76 87
Mail: kic@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Anne Mette Sloek
Assistant Private Banker

Anne Mette Sløk Hesselberg

Anne Mette har mere end 30 års erfaring fra bankverdenen - og har de seneste 16 år arbejdet med Private Banking kunder.

I dag er Anne Mette Assistant Private Banker, hvor hun fungerer som Private Bankernes forlængede arm og med stor dedikation holder styr detaljer og deadlines.

Anne Mette trives i en travl hverdag og motiveres af at tale med kunder og yde personlig service og levere høj kvalitet. Privat bor Anne Mette på Frederiksberg sammen med sin mand, og har to voksne børn som er flyttet hjemmefra. I fritiden nydes sommerhuset i Nordsjælland og hyggeligt samvær med venner og familie.

Direkte: 96 34 42 26
Mail: ahe@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Brask PB Plus
Assistant Private Banker

Dorthe Moltke Brask

Dorthe har 26 års erfaring med at rådgive og assistere private kunder – heraf de sidste 12 år med formuende kunder som Assistant Private Banker.

Dorthe er vant til at gribe mange forskellige bolde fra Private Bankerne og sætter en ære i at hjælpe kunderne godt i mål. Det gælder alt fra velkommen som kunde i Private Banking+ til køb af ny bolig.

I tæt samspil med Private Bankerne holder Dorthe af at være tæt på kunderne og bidrage til gode kundeoplevelser.  

Dorthe bor i Roskilde sammen med hendes mand Morten og hendes to voksne børn Mads og Mathilde. Dorthe har også to voksne bonusdøtre, som er flyttet hjemmefra.

Fritiden bruger Dorthe på golfbanen med ”tirsdagsdamerne”, hendes mand eller søn - og familiens hund går også gerne med på en runde. Når pulsen skal op, er det som oftest i løbeskoene, og racercyklen luftes også indimellem. En sejltur i familiens motorbåd på Roskilde fjord er også værdsat - og senest er sejlturen udvidet til sommerferie på vandet.

Direkte: 96 34 29 32
Mail: dbr@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Michela
Assistant Private Banker

Michela Meyer Christensen

Michela har været Premium Banking rådgiver i ni år, og nyder i dag at bruge sine kompetencer til at hjælpe med at servicere formuende familier som Assistant Private Banker.

Motivationen finder hun i at gøre en forskel for såvel kunder som kolleger.

Michela er Private Bankernes hjælp i hverdagen, og elsker at hjælpe kunder med store og små opgaver. Kunderne roser Michela for hendes nærværende og hjælpsomme måde at være på.

Privat bor Michela i Aalborg sammen med sin mand Emil og deres to børn, Andrea og August. Familietid bliver prioriteret højt og kalenderen er ofte fyldt med børnenes fritidsaktiviteter – og en løbetur eller en tur i crossfit, når tiden er til det.

Direkte: 96 34 43 50
Mail: mmc@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Louise Pb Profil
Eventkoordinator / Assistant Private Banker

Louise Holm

Louise har over 15 års erfaring i Spar Nord. Først som privatkunderådgiver og nu som Assistant Private Banker kombineret med ansvaret for events i Private Banking.

Louise er det utroligt vigtige bindeled, der med godt humør, stort engagement og skarp rådgivning altid sikrer vores kunder, at der er styr på det hele – uanset hvad.

Louise bor i Aalborg sammen med sine to piger Cecilie og Julie. Alle tre er aktive og sportsinteresser udgør en stor del af fritiden – udover samvær med familie og venner.

Aalborgs kulturliv og badebyen Blokhus er ofte på programmet.

Mobil: 42 50 84 08
Direkte: 96 34 29 30
Mail: lho@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Frederik Houmann
Studentermedhjælper

Frederik Houmann

Frederik er en ambitiøs erhvervsøkonomistuderende fra Aalborg Universitet, der er motiveret for at styrke sine faglige kompetencer. Frederik hjælper både Assistants og Private Bankerne i teamet - og løser alle typer opgaver med stort engagement.

Det er vigtigt for Frederik, at opgaverne bliver løst til alles tilfredshed. Frederik vil gerne lære nyt - og spørger altid interesseret ind til opgaverne, og sætter en ære i selv at kunne løse dem.

Privat bor Frederik sammen med sin kæreste Lise, og han bruger sin fritid på at være fysisk aktiv, især fitness træning.

Direkte: 96 34 44 73
Mail: frho@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn

Pb+ Malthe
Studentermedhjælper

Malthe Levisen

Malthe er en ambitiøs Erhvervsøkonomi- og Matematik studerende fra CBS, der er motiveret for at styrke sine faglige kompetencer. Malthe hjælper kollegerne i Private Banking+ og løser alle typer opgaver med stort engagement.

Malthe sætter en ære i at kunne løse opgaverne til alles tilfredshed. Malthe er nysgerrig på ny viden - og ser det som en oplagt mulighed for at styrke sine kompetencer.

Privat bor Malthe sammen med sin kæreste Josephine, og i fritiden er han fysisk aktiv og sammen med venner og familie.

Direkte: 96 34 41 95
Mail: male@sparnord.dk
LinkedIn: Find mig på LinkedIn