Vindinge Rideklub tanker op på hestekræfterne

Der var store smil at spore i Vindinge Rideklub, da direktør i Spar Nord Roskilde Jesper Henriksen overrakte en donation på 60.000 kroner på vegne af Spar Nord Fonden.

Vindinge Rideklub er en stor og alsidig rideklub med cirka 180 medlemmer i alle aldre, som tilbyder undervisning i dressur og spring for både erfarne ryttere og nybegyndere. Eftersom Vindinge Rideklub oplever en rigtig stor interesse fra lokalsamfundet, havde de brug for en ny elevhest.

- Rideklubben er et stærkt aktiv for mange børn, unge og voksne, og vi vil gerne støtte op om steder, der gør en aktiv forskel i lokalområdet. Vi er derfor glade for, at vi gennem donationen fra Spar Nord Fonden kan bidrage til indkøbet af den nye elevhest, fortæller Jesper Henriksen, og fortsætter:

- Som lokalforankret bank er det vigtigt for os at bidrage til, at Roskilde og omegn har et rigt kultur-, fritids- og klubliv, og at bidrage til, at en klub som Vindinge Rideklub får en ekstra elevhest, er et rigtig godt eksempel på netop det. Nu får endnu flere mulighed for at ride og dygtiggøre sig, også selvom de ikke selv ejer en hest.

Udover allerede at bidrage med gode og hyggelige timer for klubbens medlemmer, så skal den nye elevhest, Mango, også være med til at nedbringe ventelisten til undervisning.

Publiceret d.
19. september 2022