Gå til hovedindhold

Spar Nord Roskilde er igen hovedsponsor for parkstafetten i Roskilde

7723 Roskilde · Nyhedsrummet · Parkstafet

Igen i år kan Spar Nord Roskilde annoncere, at hele byens bank vil være stolt hovedsponsor for den traditionsrige parkstafet i Folkeparken i Roskilde.

Parkstafetten i Roskilde er et traditionsrigt stafetløb for hele familien, vennekredsen, arbejdspladsen eller sportsklubben. Der kan deltages på følgende distancer: løbehold på 4 personer: 5 kilometer pr. person eller individuel walk-rute på 5 kilometer.

Til stor begejstring kan Spar Nord Roskilde offentliggøre, at der igen i år er indgået et hovedsponsorat med parkstafetten. Hele byens bank vil således være til stede, når det begivenhedsrige arrangementer løber af stablen.

- Vi er meget glade for igen i år at være hovedsponsor for parkstafetten, der hvert år samler en masse glade mennesker til et godt formål. Alle kan være med uanset alder, og arrangementet favner det sociale samvær og motion, hvilket vi er stolte over at støtte op om, fortæller Louise Sarfelt, afdelingsdirektør for erhvervsafdelingen i Spar Nord Roskilde.

Roskilde Parkstafet 2024 afholdes torsdag den 13. juni. Startnumre, madkurv og depeche udleveres fra kl. 17.00 ved målområdet i amfiteatret.

Publiceret d.
14. maj 2024