Gå til hovedindhold

Spar Nord Roskilde uddeler jubilæumspulje på vegne af Spar Nord Fonden

7556 Roskilde · Nyhedsrummet · 20X10000

I anledningen af Spar Nords 200-års jubilæum har Spar Nord Fonden øremærket ekstraordinære 20x10.000 kroner til foreninger i lokalområdet.

Kultur- og foreningslivet i Roskilde og omegn har nu mulighed for at søge om en økonomisk indsprøjtning til et godt formål. Dette sker på baggrund af Spar Nords 200-års jubilæum og Spar Nord Fondens beslutning om at bevillige 20 donationer på 10.000 kroner til udvalgte lokale foreninger.

Jubilæumsåret bliver dermed også en fejring af de mange lokale foreninger og frivillige, som uge efter uge bidrager til sammenhængskraften og fællesskabsfølelsen rundt omkring i de lokalsamfund, hvor banken har drevet forretning i 200 år.

- Som lokalbank betyder det enormt meget at kunne give tilbage til det lokale foreningsliv og dets mange gode tiltag for alle aldersgrupper i Roskilde. Vi er derfor meget glade for at være en del af Spar Nord Fondens flotte donationsbevilling i forbindelse med bankens 200-års fødselsdag, udtaler Jesper Henriksen, direktør i Spar Nord Roskilde. 

Der er åbnet op for ansøgninger, og ansøgningsfristen er 12. maj 2024. Når ansøgningsfristen er nået, behandler Spar Nord Fonden ansøgningerne. De udvalgte foreninger kontaktes herefter direkte og offentliggøres i midten af juni.

Alle foreninger – store som små, nye som gamle – med et gyldigt CVR-nummer har mulighed for at ansøge om 10.000 kroner. Og processen er både nem og enkel. På www.sparnordfonden.dk/jubilaeumspulje/ kan foreninger udfylde og indsende en kort beskrivelse af de initiativer, de søger støtte til.

Overrækkelsen af donationerne vil ske i bedste jubilæumsstil arrangeret af Spar Nord Roskilde.

Publiceret d.
4. april 2024