Gå til hovedindhold

PRO-CONSULT er kåret til Succesvirksomhed 2023

7119 Roskilde · Nyhedsrummet · SV · Pro Consult

Kåring af PRO-CONSULT til Succesvirksomhed 2023 giver tryghed og tro på fremtiden.

I de seneste fem år har PRO-CONSULT mere end fordoblet omsætningen. Netop virksomhedens evne til at skabe vækst samt levere solide finansielle resultater år efter år har medført, at den er blevet kåret til Succesvirksomhed 2023 af BDO Danmark og Spar Nord Roskilde i slutningen af 2023.

- En sund og stabil økonomi er et stærkt og vigtigt fundament for vores virksomhed. Vores stabile vækst skyldes, at PRO-CONSULT løser højt specialiserede opgaver af næsten alle tænkelige slags inden for industriel elektronik. Vores specialister kommer både ud for at reparere hos kunderne, hvor problemet er, men vi har også reparationsværksteder i både Viby Sjælland, Vejle og Padborg. Det gør os meget fleksible og tilgængelige, fortæller Jacob Andersen, direktør i PRO-CONSULT.

Succesvirksomheden har igennem årene vundet adskillige priser og anerkendelser i forhold til kreditværdighed og vækst, og hver gang puster det til stoltheden og styrker det gode omdømme i forhold til at vise sikker og stabil drift.

- Vores priser er placeret lidt rundt omkring i vores tre afdelinger. Den her seneste pris har jeg selv beholdt på kontoret for at minde mig om, at det går i den rigtige retning. Prisen giver selvsikkerhed og tro på fremtiden. Den giver også en god tryghed til kunderne og særligt medarbejderne, når vi bliver anerkendt af andre for at vise økonomisk stabilitet, slutter Jacob Andersen.

Spar Nord Roskilde og BDO Danmark lykønsker endnu engang ledelsen og alle medarbejdere i PRO-CONSULT med prisen som Succesvirksomhed 2023.

Fakta om PRO-CONSULT

Virksomheden servicerer hele den danske industri inden for reparation, fejlfinding, skadeservice og renovering af elektriske/elektroniske styresystemer – både onsite i hele Danmark, Norge, Sverige samt Tyskland og på egne reparationsværksteder for industri-elektronik i Vejle, Viby Sjælland og Padborg. Særligt brancher inden for medicinal, fødevarer, plast og generel produktion gør brug af PRO-CONSULT’s ekspertise og passion for at reparere, servicere og renovere elektronik. Se mere på www.proconsult.as.

Publiceret d.
25. januar 2024