Gå til hovedindhold

Spar Nord Solrød Strand støtter lokal løbefest

4466 Solrød Strand · Nyhedsrummet · Solrød Strand Løbet

Til juni vil startskuddet til Solrød Rundt Løbet lyde for femte år i træk, når over 300 deltagere løber på de naturskønne ruter. Bag den store løbefest er Spar Nord Solrød Strand som stolt hovedsponsor.

Medarbejderne i Spar Nord Solrød Strand er så småt begyndt at pudse deres løbesko, så de er klar til lørdag den 18. juni, hvor startskuddet til den lokale motionsbegivenhed Solrød Rundt Løbet lyder. Og det er der en helt særlig årsag til. Spar Nord Solrød Strand er nemlig hovedsponsor på løbet i 2022.

- Det er jo det arrangement i løbet af året, der samler hele byen, kommunen og trækker folk til udefra. Det var rigtig fedt at være med sidste år, hvor vi var sponsor, og hvor vi alle sammen i afdelingen løb med. Der sker virkelig noget magisk, når man mødes og er aktive sammen. Det var både det, der skete under fællesopvarmningen, og også ude på ruterne, der gav en stor fællesskabsfølelse, siger Marie-Louise Tinsfeldt, afdelingsdirektør i Spar Nord Solrød Strand.

Solrød Rundt Løbet er ikke kun et motionsløb for de mest seriøse motionister. Løbet formår at omfavne alle fra børn til løberen der vil ud på en 3 km, 5 km eller 12 km rute.

Der er også børneaktiviteter som bamseløbet, hvor de allermindste kan tage deres bamse under armen og løbe en tur op og ned ad centergaden sammen med Solrød Centerets bamser. Og det er et arrangement, som det er helt naturligt for Spar Nord at støtte op om.

- Vi håber at kunne bidrage med at få arrangementet endnu længere ud og samle endnu flere mennesker til en dejlig dag, børn som voksne. Som lokal spiller tænker vi jo, at hvis vi ikke skal være med i den her event, hvor så? Det er helt naturligt for os at tage aktiv del i Solrød Rundt Løbet og støtte op om det. Og så giver det os jo også mulighed for at møde en hel masse mennesker i byen. Så vi håber, at rigtig mange mennesker vil deltage og mærke fællesskabet og også bruge anledningen til at se mere af byen og vores flotte natur, afslutter Marie-Louise Tinsfeldt.

Solrød Rundt Løbet afholdes lørdag den 18. juni 2022. Tilmelding er åben på solrodlobet.dk, hvor der også findes mere information om ruter og andre aktiviteter på løbsdagen.

Publiceret d.
29. marts 2022