Familien Nisteds sommerhusdrøm blev opfyldt

Susanne og Peter Nisted drømte om at købe sommerhus. Nu har de fået finansieret deres drømmesommerhus med hjælp fra Spar Nord Solrød Strand.

5799 Solrød Strand · Nyhedsrummet · Sommerhuskøb

Størstedelen af den danske befolkning drømmer eller har drømt om et sommerhus, hvor vand og flot natur i nærheden er nogle af de mest tiltalende elementer. Og dette var ingen undtagelse for familien Nisted, der længe havde gået med drømmen om at købe sommerhus.

Da muligheden opstod, fordi en bekendt havde sat sit sommerhus til salg, gik der ikke længe fra tanke til handling. Susanne og Peter kontaktede Spar Nord Solrød Strand og fik hurtigt etableret en aftale med privatkunderådgiver Sanne Wiese, der ifølge ægteparret har været en afsindig stor hjælp igennem hele forløbet.

- Vores kunderådgiver Sanne Wiese førte os sikkert igennem hele købsfasen med alt fra rådgivning om den helt rette belåningsform, som matchede vores økonomi og budget, til kontakt med en køberådgiver som var både dygtig og kompetent. Sanne fik tilmed etableret et møde i banken med en forsikringsassurandør, hvor vi fik et rigtig godt forsikringstilbud, fortæller Susanne Nisted.

Personlig rådgivning har været guld værd

At købe sommerhus minder på mange måder om at købe en helårsbolig. Det kan være en tidskrævende og vanskelig proces, der kræver et nuanceret overblik. Processen kan for mange skabe uvished og utrygge rammer, men dette var langt fra realiteten for familien Nisted.

- For os har særligt den personlige kontakt og rådgivning været guld værd. Sanne kunne med sin meget tillidsfulde og kompetente væremåde føre os trygt igennem hele forløbet. Hun havde hele tiden det forkromede overblik, selvom købet og overtagelsen af sommerhuset gik utroligt stærkt, forklarer Susanne Nisted og uddyber:

- Vi har overordnet set været mere end tilfredse med den hjælp, som Spar Nord har tilbudt, der har gjort en vanskelig proces mere overskuelig. Der gik ikke langt fra tanke til handling, og det har været en hurtig samt tryg eksekvering. Nu ser vi frem til at nyde forår og sommer i vores nye sommerhus.

En idé blev til en drøm, og en drøm blev til virkelighed. Spar Nord Solrød Strand er glade for at kunne hjælpe til med at skabe nogle trygge rammer og en kompetent samt hurtig eksekvering. Nu kan familien Nisted se frem til at nyde forår og sommer i deres nye smukke sommerhus.

Skal Spar Nord Solrød Strand også gøre dine sommerhusdrømme til virkelighed?

Tag fat i privatkunderådgiver Sanne Wiese på telefon 9616 2035 eller e-mail saw@sparnord.dk, og oplev selv hvordan personlig rådgivning føles.

Publiceret d.
11. april 2023