Spar Nord Odense opruster med ny pensionsrådgiver

7910 Odense · Nyhedsrummet · Christoffer · NY

Christoffer Dybvald er tiltrådt stillingen som ny pensionsrådgiver i Spar Nord Odense. Her skal han fremover medvirke til at sikre kompetent rådgivning til bankområdets formuende kunder.

Spar Nord Odense har fra starten af juni måned forstærket teamet med tilgangen af Christoffer Dybvald, der er tiltrådt stillingen som ny pensionsrådgiver. Fremover skal han i samarbejde med gode kolleger skræddersy løsninger til kunder og komme med konkrete forslag til optimering af økonomi i forhold til blandt pension og investering.

Christoffer kommer fra en stilling som pensionsrådgiver i Danske Bank, og han har i alt over 8 års erfaring inden for den finansielle verden. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Odense har fået med ombord på holdet.

- Jeg glæder mig over at være blevet en del af et fantastisk team her i Odense og en meget engageret bank, der har et nærgående lokalt kendskab. Samtidig ser jeg frem til mødet med nye samt eksisterende kunder, som jeg vil gøre mit allerbedste for at hjælpe, fortæller Christoffer.

Privat bor Christoffer i Odense sammen med sin kæreste, og de venter tvillinger til oktober. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, renovering af hus, håndbold, cykling og padel.

Christoffer er tiltrådt stillingen pr. 1. juni 2024, og han er således klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 6312 5282 eller mail chdy@sparnord.dk.

Publiceret d.
11. juli 2024