Spar Nord Odense opruster med ny totalrådgiver

Mie Nørup Isaksen (27) er tiltrådt som ny totalrådgiver i Spar Nord Odense. Her skal hun fremover hjælpe selvstændige og mindre erhvervsdrivende i og omkring Odense med at balancere privat- og virksomhedsøkonomien.

Første sommermåned er for Mie Nørup Isaksen blevet skudt i gang med nye udfordringer, da hun pr. 1. juni tiltrådte stillingen som totalrådgiver i erhvervsafdelingen i Spar Nord Odense, der til dagligt beskæftiger 12 medarbejdere.

Selvom Mie tiltræder stillingen som ny totalrådgiver, er hun ikke helt ny i Spar Nord regi. Med sig har hun nemlig 3 års erfaring fra Spar Nord, hvor hun har startede som trainee i Herning og efterfølgende fortsatte som privatrådgiver. Hertil har hun gennemført finansøkonomuddannelsen samt traineeuddannelsen, og hun er nu i gang med HD Business på Århus Universitet.

- Jeg ser meget frem til at komme ud og snakke med en masse kunder og potentielle kunder, og få en rigtig god relation til mine kollegaer i banken samt i Odense og omegn. Jeg har en stor ambition om, at vores kunder er tilfredse og glade for at være i Spar Nord – og det vil jeg gøre mit ypperste for at opnå, fortæller Mie Nørup Isaksen.

Privat bor Mie i Odense sammen med kæresten Kasper. Igennem hele livet har Mie spillet håndbold, blandt andet professionelt i den tyske 2. Bundesliga. I dag spiller hun i DHG Odense, hvor hun herigennem har en stærkt tilknytning til lokalområdet. Derudover bruger Mie også meget af fritiden på familie og venner.

Mie Nørup Isaksen er tiltrådt pr. 1. juni 2023. Hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende totalkunder. Hun kan kontaktes på telefon 6312 5493 eller mail mni@sparnord.dk.

Publiceret d.
8. juni 2023