Skønheden i et fleksibelt samarbejde

Handelsvirksomheden Beautycos ApS sælger parfumer, cremer og øvrige skønhedsprodukter online samt i 11 fysiske butikker i de største danske byer. Henrik Asmussen er ejer, og han har i snart fire år haft et tæt samarbejde med Spar Nord Odense. Han har blandt andet fået hjælp til driftsfinansiering, domicilfinansiering samt betalingsløsninger til daglig drift af onlineshop og fysiske butikker.

- Igennem tiderne har jeg hørt mange sige, at de har en dårlig bank, men jeg ser mere på, om en bankrådgiver er god eller dårlig. Jeg har skiftet bank, hvis kemien, fleksibiliteten og de individuelle løsninger er forsvundet. Min bankrådgiver er en vigtig sparringspartner for mig, og vi skal gerne begge have succes. Banken er en forretning, og jeg er en købmand. Derfor er prisen altid vigtig for mig, men det handler i langt højere grad om at klikke sammen, siger Henrik Asmussen.

Da Henrik Asmussen for omtrent fire år siden indledte søgning efter en ny bankrådgiver, inviterede han åbent to forskellige banker til dialog for at finde det bedste match:

- Spar Nord og Rene har vist sig at investere i mig og kæmpe for at få og have mig som kunde. Han er meget proaktiv, superskarp og læser mig lynhurtigt i forhold til, hvad jeg har brug for. I sin tid mærkede han hurtigt, at jeg er kræmmer og købmand, og jeg arbejder efter devisen “fuld fart fremad”. Derfor spottede han hurtigt, at det administrative slår mig ihjel og forslog at have direkte kontakt til min revisor i forhold til status og afrapporteringer for at gøre det nemt for mig helt fra starten. Rene har givet mig den største og bedste sparring til dato, og han har et mere ungt og moderne syn på virksomhedsdrift, fortæller Henrik Asmussen.

Væksten har været betydelig siden Beaytycos i 2011 startede i en kælder på tre kvadratmeter, og derfor har der også været brug for mere plads i egne rammer. Henrik fandt en perle af en matrikel tæt på Odense, hvor han med hjælp fra Spar Nord har fået bygget et nyt domicil.

- Her var Rene også superskarp og støttende i forhold til at investere i byggeriet. Spar Nord har været enormt hjælpsomme og givet mig en god og fleksibel finansieringsløsning med gode vilkår. Beautycos har senest været igennem en ustabil periode med fald i salget, og her har det været en stor lettelse at have banken i ryggen, og nu ser vi igen fremgang. Det skal gerne slå gnistre i samarbejdet, og jeg mærker stadig stor tillid og interesse imellem os, som jeg håber fortsætter, uddyber Henrik Asmussen.

I Spar Nord Odense er erhvervsdirektør Rene Stokholm Tougård meget glad for samarbejdet med Beautycos og Henrik Asmussen, som han kalder forbilledligt og meningsfuldt:

- Spar Nord er en personlig bank forstået på den måde, at relationen er baseret på tæt rådgivning og lokal beslutningskraft, hvor jeg på vegne af banken kan reagere prompte og hjælpe med effektive finansieringsløsninger. Henrik er et rigtig godt eksempel på, at en ejerleder af en handelsvirksomhed har brug for og forventninger om målrettet, fleksibel og individuel sparring i stedet for at møde et standardiseret bankprodukt. Det gør mit arbejdsliv en hel del mere meningsfuldt at møde mennesket og viljestyrken bag for at hjælpe individet med at opnå sine mål, fortæller erhvervsdirektør Rene Stokholm Tougård.   

Om Beautycos
Beautycos har været et etableret salon-navn siden 2011 i både Danmark og i Europa. Det blev grundlagt med det formål at præsentere et sortiment af professionelle hårprodukter til en mere overkommelig pris sammenlignet med markedet.

Publiceret d.
29. juni 2023