Spar Nord Hørsholm opruster med ny kunderådgiver 

4297 Hørsholm · Nyhedsrummet · Navnenyt · Andreas Ruelykke Kristensen

Spar Nord Hørsholm udvider teamet med Andreas Ruelykke Kristensen (35) som ny kunderådgiver. Med sig har han 16 års erfaring fra den finansielle verden.

Andreas Ruelykke Kristensen er tiltrådt som ny kunderådgiver i Spar Nord Hørsholm, hvor han fremover skal være med til at styrke rådgivningen for bankens kunder i Hørsholm og omegn. Andreas kommer fra en stilling som rådgiver i Handelsbanken i Lyngby.

Udover at være traditionelt bankuddannet har Andreas suppleret sin uddannelse ved at læse til Merkonom, Ejendomsmægler samt valuar. Derudover har Andreas senest uddannet sig til at være certificeret formuerådgiver. Andreas bidrager derfor med en yderst stærk profil til Spar Nord Hørsholm.

- For mig handler det om at sørge for, at vores kunder er tilfredse med den rådgivning de får. Jeg ser derfor frem til at arbejde i en bank, der vægter den personlige rådgivning og relationen med kunderne højt, siger Andreas Ruelykke Kristensen og fortsætter:

- Vi skal være engageret og til stede, så vi kan sørge for, at vores kunder får den bedste rådgivning og sparring i Hørsholm. 

Privat er Andreas gift og bor i Dyssegård sammen med parrets to hunde. Når ikke Andreas går og drømmer om den næste rejsedestination, nyder han at bruge fritiden familie, venner og fitness.

Andreas er tiltrådt stillingen i Spar Nord Hørsholm pr. 1. februar 2022. Han kan kontaktes på ark@sparnord.dk eller tlf. 96 16 20 05.

Publiceret d.
15. februar 2022