Gå til hovedindhold

Ny kundechef for privat bydes velkommen i Spar Nord Hørsholm

Nyhedsrum 1600X1200

Kim Bune (48) er tiltrådt stillingen som ny kundechef, privat i Spar Nord Hørsholm. Her skal han fremover medvirke til at styrke bankens rådgivning af privatkunder.

Spar Nord Hørsholm har styrket afdelingen med tilføjelsen af Kim Bune, der er tiltrådt som ny kundechef. Kim skal i samarbejde med gode kolleger bidrage til den fortsatte positive udvikling i banken, hvor kunderne tilbydes rådgivning i særklasse.

Kim tiltræder stillingen med 26 års erfaring inden for den finansielle verden, hvor han blandt har bestridt lignende stillinger i Danske Bank, Nykredit og Handelsbanken. Det er således en stærk profil, som Spar Nord Hørsholm har fået med om bord på holdet.

- Jeg glæder mig til at blive en del af et fantastisk team og arbejde med kundernes reelle behov, for dermed at få opbygget et godt loyalt samarbejde med en ny portefølje. Spar Nords satsning på den personlige rådgivning, med høj grad af nærvær og tilgængelighed, tiltaler mig meget, fortæller Kim Bune.

Privat bor Kim i Glostrup. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, fodbold og padel.

Kim Bune tiltrådte stillingen pr. 1. marts 2024, og han er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende kunder. Han kan kontaktes på telefon 9616 2007 eller mail kibu@sparnord.dk.

Publiceret d.
14. maj 2024