Gå til hovedindhold

Spar Nord Hørsholm opruster med ny kundechef til erhverv

Birgitta Dyrvig Gottschalksen (56) er tiltrådt stillingen som ny kundechef i Spar Nord Hørsholms erhvervsafdeling. Her skal hun fremover rådgive områdets erhvervskunder og tiltrække nye virksomheder til banken.

6311 Hørsholm · Nyhedsrummet · Navnehistorie

Spar Nord Hørsholm har fra årets første sommermåned styrket erhvervsholdet med en ny stærk profil. De har nemlig ansat Birgitta Dyrvig Gottschalksen, der fremover bliver en vigtig del af arbejdet med at videreudvikle og styrke kundeoplevelsen for afdelingens erhvervskunder.

Birgitta tiltræder stillingen med 35 års erfaring inden for den finansielle verden. Hun har tidligere bestridt stillingen som erhvervsrådgiver i henholdsvis Danske Bank, Nykredit og Jyske Bank. Med sin brede indsigt i lokale erhvervsforhold er det således en stærk profil, der fremover vil være en del af Spar Nord Hørsholms erhvervsafdeling.

- Jeg glæder mig meget til at blive en del af et stærkt hold i Spar Nord Hørsholm. Denne mulighed har stået højt på ønskesedlen ved eventuelt jobskifte, da banken lægger stor vægt på de personlige relationer med kunderne og fysiske kundemøder med erhvervskunder. Hertil ser jeg frem til at lære mine kunder at kende og hjælpe dem med det, som er vigtigt for dem. Samtidig vil jeg opsøge nye og spændende kunder, som der er rigtig mange af i Hørsholm og nærområdet, og give dem et godt indtryk af Spar Nord, så de får lyst til at være kunde hos os, fortæller Birgitta Dyrvig Gottschalksen.

Privat bor Birgitta i Rungsted med sin mand og deres datter. Fritiden bliver blandt andet brugt på familie, venner, håndbold og gåture i naturen.

Birgitta er tiltrådt stillingen i Spar Nord Hørsholm pr. 1. juni 2023. Hun er derfor klar til at tage godt imod nye såvel som eksisterende erhvervskunder. Hun kan kontaktes på tlf. 9616 2003 eller mail bigo@sparnord.dk.

Publiceret d.
10. juli 2023